پاسخ : کمک برا خرید یک اسیلوسکوپ مناسب
برا دوستان عزيز چند نكته كه خودم درگيرش بودم در خريد:
1- توصيه كردم به سايت رايان نيك برا خريد ولي الان
حرفم رو پس ميگيرم!! با توجه به اينكه دوستان يك چتكه گذاشتن دلار دوزار كه بالا ميره 100 برابر قيمت بالا ميبرند، و فقط هم مدل هاي خاصي ميارند!!!چون انگار بارشون بستند بخصوص دانشگاه ها و..خريد ميكنند ازشون گوششون هيچ خريدار حتي نداشت. اسمشون هم توليد كننده گذاشتن بي توجه به اينكه چه جنس رو دارند وارد ميكنند و ميفروشند وبه چه قيمت. يك روز ريگول ميارند هزار تبليغ و مدعي كه خدمات داره فردا يهو كلا غيب ميشه!!
حتي جالب اينه وقتي ADC هاي همين اسيلوسكوپ هاي ديجيتال تو سايت ها با 60تومان مي فروشند دوستان اسيلوسكوپش كه هسته اصليش همين ADCو FPGA هست و حتي كدهاشم ميشه راحت پيدا كرد از 1.2 تومن شروع ميكنند حتي وقتي سمپل ريت در حد 250ms/s باشه!! غافل ازين كه اين دستگاه ابزار كار مهندس ي كشور هست و بقول دوستي كه تو اينجا لينك يك مدل
سيگلنت دادند با سمپل ريت 1Gs/s و فركانس 100مگاهرتز تهيه كرد البته نمونه اين مدل زياد هستند و يا بعضي مدل هاي
هنتك و..
2- من مدل كارت TNM اسيلوسكوپ و فانكشن فكر كنم مدل C گرفتم از يكي از دوستان همين سايت..چندسال برام داره كار ميكنه خدايي امروز بايد عرض كنم كه خيلي خيلي عالي بود چون اينو من البته به 380 خريدم هم فانكشن ژنراتور داره هم اسيلوسكوپش با اينكه 50 مگ هست سيگنال هاي 80 مگاهرتز و حتي بيشتر هم دادم نشان مي داد.
مشكل: 1- قيمتش الان خيلي عجيب بالا بردند!!! دوم پشتيباني نرم افزاري جالبي هم ندارند برخلاف مدل پروگرامرهاشون اما كارش عاليه. 2- كه خيلي هم مهمه متاسفانه گراند اين كارت با گراند پورت usb يكي هست درنتيجه در تست هاي high voltage بايد دقت كنيد كه ايزولشن درستي نداره احتمال تداخل يا برق گرفتي داره كه اين تو خيلي از مدل هاي ديگه هم شامل ميشه
3- تو كارت اسكوپ ها بهترين
clever oscope بود كه اون بعيده با اين قيمت ها بشه وارد كرد ولي الگوريتم هاي جالبي برا سنجش داره..اما همين TNM حداقل از ريگول و پروتك كه بنظر من بهتر بود بغير از قضيه ايزولاسيون و بعضي وقت ها هنگ كردن مشكلي نداره
3- يك مشكل تو اسكوپ هاي ديجيتال هست وقتي از هردو كانال همزمان استفاده مي كنيم سمپل ريت عملا نصف ميشه . برا همين اگر استفاده هاي كه همزمان دوكانال يا بيشتر نياز هست بايد فركانس سمپل لحاظ بشه بخصوص تو فركانس بالا- همينطور مموري اونها هم هرچه بيشتر باشه بهتره كه معمولا 2 مگ هست
4- من يك اسكوپ GDS-1152A از GWinstek هم گرفتم به توصيه دوستان برا شركت كه اين خيلي خوب در اومد تا 150 مگ با تكنيكي كه استفاده كرده براحتي پاسخ ميده با قيمت خيلي پايين اگر فرصت بشه review هاش ميزارم
5- حتما به اين سايت رجوع كنيد كه review هاي بسيار عالي داره در تست و باز كردن انواع اسكوپ و مولتي متر و كلا هرچه كه بدرد من كه خيلي خورده:
http://www.eevblog.com/forum/testgear/
6-
تشكر فراوان بخصوص از
اساتيد بخصوص باسابقه خيلي كمك كردند در خريدهام - فقط الان دنبال يك اسكوپ آنالوگ هستم كه واقعا بعضي كارها فقط هنوز از عهده آنالوگ برمياد!! همون حداكثر 20 مگ حتي 10مگ ولي قيمت مناسب ...
تشكر مجدد