آی پی امداد
abtahi

سوال: کمک برای تست ماسفت درایور یا ماسفت 8 پایه مادربرد

reza8892

کاربر
2017-05-30
10
0
با سلام.آیسی درایو ماسفت درگاه usb لپ تاپ دل که سوختنش باعث شده که پورت یو اس پی کار نکنه.رو مادربرد هم کلا ۲تا از این ماسفت درایور ها هست برای هر ۲پورت هر قسمت یک عدد گذاشتن.شماره آیسی ،G546B2 .در ضمن تا اونجایی که فهمیدم این ماسفت ها برای فعال شدن پورت و محافظت از اتصال کوتاه هستن.بازم همه شما استاد من هستید
لطفا راهنمایی کنید

hotaru

کاربر
2018-08-27
43
38
جسارتا استادان گرامی ظاهرا متوجه منظور دوستمون نشدند. این دوستمون از ماسفت صحبت نمیکنه داره میگه ماسفت درایور. یعنی آیسی 8 پایه ای که همراه با آیسی pwm معمولا بالای سوکت پردازنده قرار داره و علت کاربردش هم اینه که آیسی pwm نمیتونه خودش جریان مورد نیاز ماسفت ها رو تامین کنه. در ضمن اون عزیز هم که گفتند ماسفت 8 پایه نداریم جسارتا باید عرض کنم ماسفت های جدید همگی اتفاقا 8 پایه اند. هر چند که بازم اینجا اصلا منظور اونا نیست چه ماسفت تکی یا دوال. اینجا منظور OP گرامی، آیسی درایور ماسفت است. بازم ببخشید پا توی کفش بزرگان کردم.

aryamon

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-10-25
1,589
3,404
یه برد مبدل 5ولت جاگذاری کن مشکلت حل میشه

hotaru

کاربر
2018-08-27
43
38
شماره آیسی که نوشته اید رو جستجو کردم چیزی درباره ش پیدا نکردم. اگه شماتیک خود بورد رو داشته باشید اونجا میشه پایه ها و کارکردشون رو بخوبی متوجه شد. نام دقیق قطعه --منظورم عنوان قطعه مثل مثلا باک کنترلر یا هر چی دیگه که هست-- رو در نت جستجو کنید ببینید چه آیسی های دیگه ای رو براتون میاره بعد بگردید ببینید روی یه برد اوراقی موجود دارید یا نه یا اگه فروشی در اینترنت دیدید تهیه کنید راه دیگه ای بنظر من نمیرسه. ضمنا فکر نکنم بشه اینجور قطعات رو با مولتیمتر چک کرد. چک کردنش فقط با ولتاژگیری روی بورد از پایه ها ممکنه.

بالا