دوست عزیز جناب اصغری سلام دوباره
مادربرد بدون دیباگر یا با دیباگر بالا میاد یا نه ؟
دوم اینکه آیا دیباگر دیگه ای هم دارید یا نه که با اون تست بگیرید چون بنده دیباگری داشتم که باعث شد یک عدد مین رو از بین ببرم و بعد فهمیدم بایوس
دیباگرم از بین رفته بوده و ایجاد اتصالی در مدار میکرده و نمیگذاشته مین بیچاره استارت بشه البته بازم بگم اینا فقط نظریه هست تستش با شماست
ما فقط تا اونجایی که ممکن هست تجربه هایی رو که داشتیم در اختیار میگذاریم پس سوختن دیباگر رو هم مد نظر قرار بدید
سوم آیا خازنها رو با اهم متر بیرون از مدار چک میکنید یا داخل مدار؟
4- زیر ذره بین ترانزیستور های کوچولوی 3دپایه رو نگاه کنید مخصوصا کنار cpu رو این قطعات معمولا موقع سوختن دچار ترکیدن فیزیکی میشوند
روشون یک دایره مانند تشکیل میشه
بی زحمت اینا رو هم تست بگیرید
درضمن در تصویر درست مشخص نیست ولی فکر کنم سگمنت ها بین c1 و ff دچار لپ بودن درسته یا نه من اشتباه میکنم
این دوتا یعنی عدم تشخیص بردار وقفه که مبحثش طولانی هست ولی یکمش رو میگم ببینید اصولا مادربردها برای کار از وقفه
استفاده میکنند تا بهتر کارایی داشته باشند حالا چجوری هست رو در این تایپیک نمیشه توضیح داد انشالله در تایپیک های آموزشی میگم
در مورد این مادربرد میشه گفت خود ic بایوس یا متعلقات درونش درست نیستن یکی از قطعات مابین بایوس پل جنوبی و شمالی و cpu البته مسیر مربوطه
درست عمل نمیکنه مادربرد 2 چیپ باشه باید با استفاده از دو تا پین کاماس و یک جامپر یکبار سیموس مین رو هم به حالت اولیه برگردونی سعی کن اینبار
پاور وصل باشه و با استفاده از جامپر اینکار رو انجام بدی و یکبار پین سویئچ رو استارت کنی هرچند روشن نخواهد شد
منتظر پاسختون هستم
در تعمیرات احتیاط و دقت باعث پیشرفت میشود
موفق و پایدار باشید