استاد تشکر ویژه از لطف بیدریغ شماسلام
دیتاشیت جامعی درخصوص این آی سی ارائه نشده و اطلاعاتی درخصوص انواع 3842 وجود داره که کلی است اما ازآنجاکه پیدا کردن راه حل مشکل بسیاری از متقاضیان را حل میکنه لذا سوژه جالب توجهی است فلذا همین دیتاشیت های موجود را عمقی تر مطالعه کردم و راه حل زیر را پیشنهاد میکنم اگر نشد حتما بفرست
1- همانطور که قبلا اجرا کردی یک پتانسیومتر حدود 2 کیلو به خروجی کوپلر متصل کن (که به پایه 1و 2 آی سی مرتبطه)
2- مطابق شکل زیر سه مقاومت و پتانسیومتر را مانند قبل نصب کن
3- حالا باید هر دو پتانسیومتر را همزمان با هم تنظیم کنی تا حالت ایده آل بدست بیاد
پتانسیومتر 2 کیلو را برای 24 ولت تنظیم کن یعنی هر موقع 24 ولت شد دیگه به 2 کیلویی دست نزن و سپس فقط 5 کیلو را برای جریاندهی تنظیم کن ( احتمالا با پتانسیومتر 5 کیلو میتونی جریاندهی خروجی را اصلاح کنی که بتونه لامپ 24 را روشن کنه )
البته نور لامپ سری را نباید با پتانسیومتر 5 کیلویی خیلی پرنور کنی
ببینم چکار میکنی
به دلیل تعطیلات دو سه روزه نتونستم فت رو تهیه کنم انشاا... فردا اعلام نتیجه میکنم
ویه موضوع دیگه اینکه در پست 410 عرض کردم بجای 3\ اهمی
حالا با توجه به مرحله آخر که لامپ خاموش شد و 24 ولتی روشن ولی نورش قابل توجه نبودابتدامقاومت 1 اهمی گذاشتم دیدم رو ولوم 24 ولت هم لامپ 24 و هم لامپ سری باهم روشن و خاموش میشن که کمی امیدوارم کرد
چون سری های قبل رو 24 ولت درجا لامپ سری دل دل میزد و ولتاژ میکشید پایین
1 اهمی رو خارج کردم و 1و1 اهمی گذاشتم لامپ 24 پرنورتر شد و220 و ولتی سری کم نورتر
سری آخر هم قرمز قرمز طلایی طلایی 2و2 اهمی گذاشتم لامپ سری کلا خاموش و 24 ولتیه روشن ولی نورش قابل توجه نیست
آیا مقاومتی کوچکتر ( جای 3/ اهمی و به جای2و2 اهمی) جایگذین کنم بهتر نیست؟
یعنی مابین 2و2 اهمی و1.1 اهمی