سلام من هم یک مودم [h=1]ZYXEL DEL 1201-T10A/B دارم که مشکل gateway داره و نمیشه وار تنظیماتش شد میشه راهنمایی کنید. کلید ریست زده شده و بعد از اون آی پی ارور میده.[/h]
سلام من هم یک مودم ZYXEL DEL 1201-T10A/B دارم که مشکل gateway داره و نمیشه وار تنظیماتش شد میشه راهنمایی کنید. کلید ریست زده شده و بعد از اون آی پی ارور میده.
درود و ممنون از پاسختون آی سی پروگرام کردم ولی بعد از ریست باز به حالت قبل برمیگرده گاهی درست میشه ولی بعد از خاموش و روشن دوباره چراغ پاور قرمز و اینترنت ثابت و وای فای خاموش کلا تعطیل میشه ممنون میشم راهنمایی کنید.
درود و ممنون از پاسختون آی سی پروگرام کردم ولی بعد از ریست باز به حالت قبل برمیگرده گاهی درست میشه ولی بعد از خاموش و روشن دوباره چراغ پاور قرمز و اینترنت ثابت و وای فای خاموش کلا تعطیل میشه ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام خازن ها تعویض شد ولی مشکل حل نشده و در مرحله آخر پروگرام گاهی ارور میده و کامل فایل ترانسفر نمیشه و بعد هم ارور ممکنه از آی سی باشه؟ وامکان داره بگید چه شماره آی سی بگیرم چون آی سی خودش که نیست با تشکر .
سلام خازن ها تعویض شد ولی مشکل حل نشده و در مرحله آخر پروگرام گاهی ارور میده و کامل فایل ترانسفر نمیشه و بعد هم ارور ممکنه از آی سی باشه؟ وامکان داره بگید چه شماره آی سی بگیرم چون آی سی خودش که نیست با تشکر .
این که آی سی فلش نیست آی سی رمه!!! این آی سی فلشه: MX25L3205A میخواین یه عکس بزارین براتون مشخص کنم. بهتره قبل از همه این کارا آپگرید فریمور کنین شاید مشکل حل شد.. لینکشو پست بالا گذاشتم.