آی پی امداد
abtahi

کار نکردن ماکروفر

majid124

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2021-10-26
8
3
سلام وقت بخیر دوستان ماکروفر مدیا با مشکل سوختن فیوز ورودی برق(۱۲ امپر) اومده بود که ترانسش سوخته بود که تعویض کردم کلاهک آنتن هم داغ کرده بود که تعویض کردم الان همه چی سالم هست ولی گرم نمیکنه برق به وردی ترانس میاد بعد از خاموشی تو خازن ولتاژ ذخیره شده که با دم باریک تخلیه میکنم(البته بعد از مدتی خودش تخلیه میکنه) دیود و خازن هم نو انداختم ولی باز هم گرم نمیکنه در مورد مگنترون هم دوپایه به هم اتصال کوتاه هست و هیچ کدوم به بدنه راه نمیده لطفاً راهنمایی کنید

پیوست‌ها

• 362.5 کیلوبایت بازدیدها: 7
  • 396.2 کیلوبایت بازدیدها: 9
  • 388.9 کیلوبایت بازدیدها: 9
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

majid124

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2021-10-26
8
3
مگنترون از نظر ظاهری و سالم بودن آهنرباها و همچنین ترمینال ورودی مشکلی ندارد و ترمینال های وردی به بدنه اتصال ندارد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

sovietiran

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-24
1,893
9,811
49
خراسان بزرگ!
درود
ماکروفر تشعشع بسیار خطرناکی دارد و چنانچه درب دستگاه باز و روشن شود تا چند متر میتواند اندامهای درونی بدن را آسیب بزند.
حتی با درب بسته نشتی داشته باشد هم اسیبزاست.

حال باید تعمیرکار حتما دوره دیده و مجهز به ابزار تست تشعشع بوده و آگاهی کامل از ساختار و اسیبزایی داشته باشد.

متاسفانه دیده میشود در مغازه ها تعمیرکاران صوت و تصویر یا الکتریکی اقدام به تعمیر ماکروفر میکنند که علاوه بر خودشان برای مصرف کننده هم خطرناک خواهد بود.
بدرود

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,101
1,354
با مگنترون دیگه تست کنید مسیر ولتاژهای مکنترون رو بررسی کنید اگر رله در مدار یا ترایاک داره تست کنید از بقیه بردها عکس بزارید

بالا