آی پی امداد
abtahi

چگونه GoldscanIV بسازيم؟

behroozgsm

کاربر vip
کاربر
2009-09-11
44
113
سلام آقایomid-atomic اگه میشه اطلاعاتی که درباره ی گلد اسکن دارید واسه من بفرستید چون من مخواهم این مدار رو بسازم و اطلاعات کافی برای این مدار ندارم اگه بفرستید ممنون میشم[email protected]

سلام دوست عزیز
چند نکته در مورد ساخت فلز یاب
1:
باید از الکترونیک حتی به صورت یه اماتور سر در بیاری و تونسته باشی لااقل یه مدار الکترونیکی که البته حتما نباید فلز یاب باشه یا این مدارات اصفهان کیت و غیره که اماده است و شما فقط باید مونتاژکنید رو ساخته باشید
منظورم اینه که بدونی و بتونی ارتباطات بین قطعات رو به خوبی تحلیل کنی محاسبه کنی قطعات رو انتخاب کنی و مدار رو بسازیو تجربه داشته باشی که بتونی قول بدهی که این مدار کار میکنه
و ساختار یه مدار از نظر قطعات بررسی کنید
مثلا گلد اسکن مدار بسیار جالب توجهی هستش
ولی
اشکال بزرگ اون رو من میتونم حدس بزنم با توجه به اینکه حتی اونو نساختم
اشکال بزرگش باید عدم ثبات و پایداری مدار باشه
دلیلش
استفاده از ای سی 555 در قسمت تایمینگ هستش
این ای سی اصلا ثبات نداره و فرکانس خروجی اون فقط به درد راه اندازی یک بلندگوی پیزو میخوره یا برای ساخت تایمر نه چندان دقیق و ...
ولی این ای سی اصلا برای تایم بیس ساخته و طراحی نشده که اونو در پستی به این حد مهم قرار داده اند
2:
شناخت قطعات و تحلیل انها
شما میتونی از هر مهندس الکترونیک بپرسی که ایا حاضره با یه مدار الکترونیک که با سیم پیچ کار میکنه سر و کله بزنه یا طراحی کنه
قول میدم که در اخر میگه نه
چرا؟؟؟
چون همه میدونن سیم پیچ ها از پیچیده ترین محاسبات برخوردار هستن و گاهی پیش بینی کار اونها مشکل هستش و شاید در محاسبه و عمل همه چیز عکس بشه
نمیشه ماست رو با متراژ خرید شما نمیتونی بگی من یه متر ماست میخوام
این دقیقا همون کاری هستش که خیلی ها با ادعا میکنن میگن سیم پیچ با فلان اهم
سیم پیچ رو با اهم نمیسنجن همونطور که ماست رو با متر
سیم پیچ رو با هانری میسنجن

حالا میپردازیم به مراحل ساخت یه فلز یاب
1 تحلیل مدار جهت انتخاب که ایا میشه روی اون حساب کرد یا نه
شما باید طبقات رو به صورت سرانگشتی بتونی تحلیل کنی تا بهترین مدار موجود رو انتخاب کنید البته منظور از تحلیل یه تحلیل علمیه نه یه تحلیل خیالی
این تحلیل خودش شامل چند مرحله میشه
1 تحلیل قطعات
ایا قطعات استفاده شده سرعت لازم -دقت لازم -توان لازم -مصرف کم - امپدانس بالا - تولورانس کم رو دارا هستن یا خیر؟؟؟؟
2:
ایا قطعات در بازار پیدا میشن یا وقتی کل مدار رو ساختی باید به خاطر یه قطعه حساس که توی بازار پیدا نمیشه باید بزاریش کنار؟؟
در ادامه تحلیل باید بگم
2:ایا شما میتونی نواقص تکنیکی مدار رو برطرف کنی
مثلا گلد اسکن
از 555 استفاده کرده
حالا باید شما بدونی شکل موج فرکانس که شامل
دامنه ولتاژی فرکانس خروجی
پهنای پالس خروخی یا همون تایمینگ یا همون ضریب اتصال فرکانس رو محاسبه کنی و یه مدار با فرکانس کریستالی رو به جای اون بزاری ؟؟؟
مدار فرکانسی با کنترل کریستالی میتونه دقت بسیار بالا و ثبات بسیار بالایی رو ایجاد کنه
بعد میرسی به جمع اوری قطعات
ساخت سیمپیچ یعنی حیاتی ترین قطعه که باید ابزار داشته باشی هانری متر میخواد
مونتاژ
اگه به مشکل خوردی برای سهولت کار اسکوپ میتونه کمک کنه نباشه هم میشه ولی کار مشکل میشه
تست کردن مدار و تنظیم کالیبره کردنش که خیلی حساسه و از همه مراحل بالا میتونه وقت گیر تر باشه
همه اینها رو گفتم تا بدونید با چی سر و کار دارید و وقت انرژی و از همه مهمتر علاقه خودتون رو از دست ندید
اگه یه کتاب به زبان المانی داری چرا دنبال ترجمه میگردی المانی یاد بگیری خیلی کتاب ها رو میتونی بخونی و دیگه دنبال ترجمه های مختلف نمیگردی
اگر میخوای با فلز یاب کار کنی چرا اصولی کار نمیکنی و فقط هی میسازی و جواب نمیده و اخرشم ناراضی هستی و زده خواهی شد
در پایان هم باید عرض کنم الا به مداراتی که با میکرو از هر نوع میکرویی استفاده میکنن کار نکنید چون اولش یه دنیا ارزو داری اخرش هزینه های بالا انرژی زیادی که صرف کردی و زده شدن از کار برات به دنبال داره

behroozgsm

کاربر vip
کاربر
2009-09-11
44
113
سلام
دوستان برای اینکه به نتیجه برسید بیایید شروع کنیم
من نقایصی رو که در گلد اسکن دیدم میگم
اول مدار اسیلایتور اونه که از 555 استفاده شده و من اونو میخوام با یه میکرو جایگزین کنم فرکانسش حدودا 450 تا550 و پهنای پالس هم 100 میکرو ثانیه باید باشه

تا برسیم به بقیه موارد که بعدا پیش میاد
از قدیم گفتن یگ دست صدا نداره برای همینم هست که صدای ما هیچ جای دنیا شنیده نمیشه
ناگفته نماند من توی الکترونیک ادعایی ندارم
خوش دارم فردا یکی بیاد بگه برو بابا جمعش کن ما نمیتونیم و نمیشه
هرکس فکر میکنه میتونیم بیاد نظر بده
ضمناا قرار نیست برد یه دستگاه رو به اون ور کره زمین برسنونیم میخوایم دو متر بزنه حالا کمتر بیشترش بسته به همت خودمون داره البته همین دومتر هم خدایی خیلی زیاده
چون هر جا رو دیدم زدن و کار کردن و به چیزی رسیدن به دومتر هم نمیرسیده
بعضی ها فکر میکنن هر چی عمق بیشتر باشه چیز بیشتری دفن شده و اصلا اینجوری نیست
عمق لازم برای ایران 1.5تا 2 متر بیشتر نیست
حالا اگه کسی میخواد بره و اهرام ثلاثه رو بگرده اون فرق میکنه
بازم میگم عمقی ه گفتم خیلی سخت میشه بهش رسید
نتیجه رو حتما براتون میزارم به شرطی که هر بار که میام فقط خودم چیزی نزاشته باشه باشم
یک قدم من یک قدم تو
موفق باشید

SYBOT

کاربر
2009-09-21
225
342
سلام
مدارات CLONE و DOVOD و SKIF و ... همان گلداسکن میکروکنتردار هستند.اگر از گلداسکن جواب مطلوب را گرفته باشی می صرفه که میکرویی اش کنی در غیر اینصورت مناسب تر است که بدنبال یک ایده یا تکنیک پیاده سازی جدید یا بهتری باشی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: قیصر

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
من هم با شما موافقم.من خروجی رو دیجیتال كردم.البته با یه كلید به حالت انالوگ تغییر میده.حالا میخوام ورودی رو دیجیتال كنم.برنامه رو برای فركانس 500هرتز نوشتم.با دیوتی سایكل

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: قیصر

SYBOT

کاربر
2009-09-21
225
342
سلام
با چه میکرو کنترولر و کمپایلری کار می کنی . شماتیک مدار اصلاح شده را قرار بده تا کمکت کنیم

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
با مگا8 تو پروتوس یه كارایی كردم.ولی متاسفانه پروگرامر من مشكل پیدا كرده.باید یكی دیگه درست كنم.چون با موبایل تو سایت میام.نمیتونم اپلود كنم.ولی در اولین فرصت اپلود میكنم.ولی قسمت تایم دستگاه رو از كلون پی ای با كمی تغیرات كپی كردم تا دامنه پالس دقیقا به اندازه حالتی بشه كه با تایمر پالس تولید میكنه.پالس رو هم كه قبلا گفته بودم،فركانس ثابت 500 هرتز با دیوتی سایكل برابر با تایم اصلی.كه بالای 98 درصد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

SYBOT

کاربر
2009-09-21
225
342
سلام
چون با میکروهای MICROCHIP کار می کنم متاسفانه در خصوص برنامه نویسی نمی تونم کمک کنم. ولی در موارد دیگه انشا الله بتونم. موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

sajadshad

کاربر
2011-10-13
9
1
سلام دوستان منم pcb گلد اسکن ریختم فردا میرم که وسایلشو بگیرم تو لیست قطعات دیدم که از قطعات smd استفاده کرده من تا حال استفاده نکردم تنها تفاوتش تو شکل ظاهری و طریقه ی لحیم کاریشه یا بازم چیزی هست که باید بدونم؟

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
من از قطعات معمولی استفاده كردم.مثلا باید مقاومت هارو به صورت عمودی نصب كنی

sajadshad

کاربر
2011-10-13
9
1
دوستان 2 نوع مدار گلد اسکن هست که یکی برای آمریکا و یکی هم واسه ترکیه هست.با نگاهی که به مدارا انداختم مدار ترکیه به مراتب جمع و جور تر و از قطعات کمتری ساخته شده میخوام بدونم بقیه دوستان رو کدوم مدار کار میکنن که با هم رو یه مدار تمرکز کنیم

بالا