درود
تهیه هایولتاژ بسیار ارزون و ساده
البته نظر شما که هایولتاژ دستگاه بین 70 الی 100 کیلو ولته نادرسته و خیلی کمتر از این حرفهاست
چون بارها ایندستگاه را تعمیر کردم و اگرچه ولتاژ مربوطه را اندازه گیری نکردم اما با توجه به مدار و قطعاتش مطمئنم ولتاژش اینقدر بالا نیست
اما بهترین و ارزونترین راه اینه که یک تلویزیون سیاه و سفید 12 یا 14 اینچ تهیه کنی که فقط بخش هایولتاژش سالم باشه
حالا سیم هایولتاژ تلویزیون که توسط پستونک به لامپ تصویر متصل شده به قطعه فلزی مورد نظر متصل کن
سپس سیم گراند یا سیم بدنه یا سیمی که به منفی خازن بزرگ تغذیه متصل کرده اید به پیستوله متصل و استفاده کن .
توضیح اینکه هایولتاژ دارای جریان ضعیفی است و خطرناک نیست اما اگه بهش دست بزنی یا دست را بهش نزدیک کنی خواننده میشی و چهچه میزنی ولی خطری نداره
برای آزاد کردن پستونک هایولتاژ باید سیمی را به گراند متصل کنی و انتهای سیم را به پیچ گوشتی متصل و پیچ گوشتی را زیر پستونک بفرستی که به نوک فلزی پستونک متصل بشه که اگر ولتاژ ذخیره شده در لامپ تصویر وجود داشته باشه تخلیه بشه و البته اگه پستونک را بدون عملیات فوق هم از لامپ تصوصر جدا کنی و دستت به مغزی پستونک بخوره خطری نداره و فقط تکون کوچیکی میده
این هایولتاژ حدود 10 کیلو ولته که تصور میکنم بالاتر از ولتاژ مورد نیاز هم هست اما اشکالی نداره و در هر صورت تست کن تا هرگونه نقص احتمالی را رفع کنم.
اگر با مشکلی مواجه شدی اعلام کن تا رفع کنم
بخشی که فرمودی مشکلترین بخش ایندستگاه است بهمین سادگی تهیه میشه و بقیه اش بعهده شما
من پودر را در ظرفی که به گراند متصله میریزم و قطعه را به هایولتاژ متصل میکنم و پودر را بصورت الک کردن روی قطعه میپاشم بطوریکه شبیه گرد و خاک در فضا منتشر بشه تا هایولتاژ جذبش کنه
و پس از پاشیدن پودر با هیتری که دور موتور آنرا خیلی کم کردم حرارتش میدم و بهمین روش برام راضی کننده بوده و با پیستوله کار نکردم و نمیدونم با پیستوله رنگ مایع میشه یا نه ؟ پیستوله رنگ مایع دارم .
سپاس