سلام دوستان من از اسمارت سکوریت ورژن 5 شرکت ESET استفاده میکنم یه جورایی میشه گفت نود32 میشه از نظر بنده آنتی ویروس خوبی بنظر میرسه هم آپدیتش راحته و هم سبکه ، اما ازینکه چون سبکه بگید خوب نیست و نمیتونه درست اسکن کنه بهتر بگم کاملا در اشتباهیت ، من قبلا از ورژن 4 استفاده میکردم اما یه روز گفتم کسپراسکی نصب کنم ببینم چجوری هست کسپر رو نصب کردم آپدیتش کردم و اسکن کردم دیدم 2تا ویروس و 2تروجان پیدا کرد و هشدار داد که این برنامه ها برای سیستم شما فعلا تهدیدی بشمار نمیاید اما امکان فعال سازی از سوی هکرها وجود دارد آیا حذف شود بله خیر این انتی ویروس درست کار میکنه اما مشکلی که هست هم سنگینه و هم سرعت آپدیتش پایینه و فایل آپدیتش هم خیلی زیاده و ترجیح دادم دوباره از اسمارت سکوریت ورژن 5 استفاده کنم اما خدمت شما عرض کنم که روش کار آنتی ویروس های شرکت ESET اینگونه است تا ویروسی شروع به فعالیت نکنه و تهدیدی برای سیستم به شمار نیاد آنتی ویروس کاری باهاش نداره دلیلش هم همینه که آنتی ویروس سبک عمل میکنه تو این چند سالی که من از این آنتی ویروس استفاده کردم تا به حال مشکلی نداشتم ناگفته نمونه از 8 صبح تا 9 شب سیستم بنده به اینترنت وصل هست و عنواع فلش USB رو هم ویروس کشی میکنم خدا را شکر تا حالا مشکلی نداشتم وخیلی ازش راضی هستم
پیوستها
-
4.2 کیلوبایت بازدیدها: 86