آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,892
177,885
iRanTK.iR
سلام خدمت اساتید گرامی.
من برا پروگرم کردن آی سی فلش مانیتور بشماره AT49F002AN مشکلی دارم که بشرح ذیل عرض میکنم
رو پرگرمر TNM 2000 نه میتونم اطلاعات آی سی رو بخونم و نه کار دیگه ای انجام بدم و با پیغام : قطعه روی سوکت با قطعه انتخاب شده تطابق ندارد

شماره قطعه با قطعه انتخاب شده یکی نیست -
قطعه خراب است یا قابلیت شناسایی آن خاموش شده است -
قطعه در جهت یا مکان صحیح روی سوکت نیست -
مواجه میشم ولی با پروگرمر S.U.P.E.R pro میشه محتویات آی سی رو خوند ولی نمیشه پاک کرد و پروگرم کرد خواهشمندم راهنمایی فرمایید مشکل چیه و آیا آی سی ایراد داره و اینکه این قطعه پیدا میشه برا خرید و از کجا؟
با تشکر.

سلام

شما بايد فايل ريپورت برنامه را در اينجا ضميمه يا به ايميل شرکت ارسال کنيد ، آموزشش هم اينجا هست :

http://www.irantk.ir/showthread.php?t=17411

داخل فايل txt ريپورت هم آيدي قطعه بايد 0x071f باشد / موفق باشيد .

jozi

مدير فروشگاه jozi
مدیر تالار
2008-01-04
1,328
13,719
سلام
در مورد آی سی های ناند در صورت خطا در وریفای به شما امکان ادامه مقایسه داده میشود
و فرضا اعلام میشود خطا در آدرس 0 و اگر ادامه دهید دومین و ... موارد اختلاف را نشان میدهد
وریفای در آی سی های ناند گاهی خطا میدهد و اگر تا 10-20 خطا هم دیدید آیسی هنوز قابل استفاده است
مشروط بر اینکه خطا در آدرس 0 نباشد
سلام
لطفا کمی بیشتر در مورد (مشروط بر اینکه خطا در آدرس 0 نباشد) توصیح بدهید اگر بشود با تصویر...
البته باز بنده امدم ای سی رو دوباره خوندم و با بافر مقایسه کردم دیدم اگر پیغام بدهد< در ردیف اول پیغام نوشت چک ادرس 20000 هگز و درهمان ردیف <نوشته بافر ادرس چک 21000 هگز ... ایا اینطوری درست خونده شده ( 20000- 21000 )و می شد ارشیو کرد و ایا برای تمای ای سی های این دست (ناند )چنین پیغام رو می دهد که درستی خونده شدن ای سی رو نشون می دهد و ایا فقط برای سری پروگرامر های 2000 این پیغامها در خوندن ای سی های ناند هستش ... امدم با فایل دیگری مقایسه کردم دیدم این نوشته رو می زند چک ادرس 0 هگز و دونباله همان ردیف می زند بافر ادرس 0 هگز .. باز کمی بیشتر توصیح دهید دوست ندارم بعد از کلی مشکلات برای ارشیو فایلشون و گذاشتنشون توی سایت دوستان و خودم با مشکل روبرو شویم با تشکر از شما دوست عزیز

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
آی سی 4 طرفه است یا 2 طرفه؟
32 پینهای 2 طرفه این آی سی خرابی زیادی دارند.

سلام خدمت اساتید گرامی.
من برا پروگرم کردن آی سی فلش مانیتور بشماره AT49F002AN مشکلی دارم که بشرح ذیل عرض میکنم
رو پرگرمر TNM 2000 نه میتونم اطلاعات آی سی رو بخونم و نه کار دیگه ای انجام بدم و با پیغام : قطعه روی سوکت با قطعه انتخاب شده تطابق ندارد

شماره قطعه با قطعه انتخاب شده یکی نیست -
قطعه خراب است یا قابلیت شناسایی آن خاموش شده است -
قطعه در جهت یا مکان صحیح روی سوکت نیست -
مواجه میشم ولی با پروگرمر S.U.P.E.R pro میشه محتویات آی سی رو خوند ولی نمیشه پاک کرد و پروگرم کرد خواهشمندم راهنمایی فرمایید مشکل چیه و آیا آی سی ایراد داره و اینکه این قطعه پیدا میشه برا خرید و از کجا؟
با تشکر.

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
هرگونه پیغامی در وریفای خطا است و در صورت تطبیق 100 درصد اصلا پنجره ای باز نمیشود .
اما این امر در آی سی های ناند نادر است و معمولا تا 10-15 بلوک خطای وریفای هم پیش می اید
اصل پیغام خطا هم این است

Verify Error At Chip Address: 0x20000 hex / Buffer Address: 0x21000 hex
Chip Data is 0xad hex / Buffer Data is 0x3d hex

معنای آن هم اینست که در آدرس 0x21000 در بافر که معادل 0x20000 در چیپ است اختلاف اطلاعات وجود داردعدد آدرس اگر 0 باشد یا تعدادخطاها (دفعات باز شدن پنجره خطا ) زیاد باشد اشکالی در کار وجود دارد و برنامه کار نخواهد کرد

کلا مدل 2000 برای کارهای حرفه ای ناند بخصوص رید کردن پیشنهاد نمیشود و بهتر است در این مدل از دامپهای آماده برای پروگرام کردن استفاده کنید
چون سیستم تصحیح خطای فایل خوانده شده در این مدل وجود ندارد.

سلام
لطفا کمی بیشتر در مورد (مشروط بر اینکه خطا در آدرس 0 نباشد) توصیح بدهید اگر بشود با تصویر...
البته باز بنده امدم ای سی رو دوباره خوندم و با بافر مقایسه کردم دیدم اگر پیغام بدهد< در ردیف اول پیغام نوشت چک ادرس 20000 هگز و درهمان ردیف <نوشته بافر ادرس چک 21000 هگز ... ایا اینطوری درست خونده شده ( 20000- 21000 )و می شد ارشیو کرد و ایا برای تمای ای سی های این دست (ناند )چنین پیغام رو می دهد که درستی خونده شدن ای سی رو نشون می دهد و ایا فقط برای سری پروگرامر های 2000 این پیغامها در خوندن ای سی های ناند هستش ... امدم با فایل دیگری مقایسه کردم دیدم این نوشته رو می زند چک ادرس 0 هگز و دونباله همان ردیف می زند بافر ادرس 0 هگز .. باز کمی بیشتر توصیح دهید دوست ندارم بعد از کلی مشکلات برای ارشیو فایلشون و گذاشتنشون توی سایت دوستان و خودم با مشکل روبرو شویم با تشکر از شما دوست عزیز

آخرین ویرایش:

Masoud_Y

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2007-05-30
1,380
7,200
سلام من پروگرامر 2000+ دارم ایسی فلش به شماره MX25L1655D رو شناسایی میکنه اما با زدن دکمه تایید اسم ایسی رو در مشخصات نمینویسه و زمانی که دکمه رید رو میزنم پیغام خطا میده و قرائت نمیکنه من دوتا ایسی به همین شماره دارم هر دو را هم همین پیغام میده لطفا بررسی بفرمایید ممنونم
در ضمن من شماره اونها رو هم دستی وارد میکنم باز هم در کتابخانه نرم افزار شماره اونها وجود ندارد اما توسط نرم افزار شناسایی خودکار میشوند

پیوست‌ها

• 107.3 کیلوبایت بازدیدها: 187

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
حق با شماست قطعه هنوز در لیست 2000 وارد نشده.
MX25L1635D را بجایش انتخاب کنید و در منوی فایل /تنظیمات گزینه "ادامه در صورت عدم شناسایی کد آی سی " را تیک بزنید

سلام من پروگرامر 2000+ دارم ایسی فلش به شماره MX25L1655D رو شناسایی میکنه اما با زدن دکمه تایید اسم ایسی رو در مشخصات نمینویسه و زمانی که دکمه رید رو میزنم پیغام خطا میده و قرائت نمیکنه من دوتا ایسی به همین شماره دارم هر دو را هم همین پیغام میده لطفا بررسی بفرمایید ممنونم
در ضمن من شماره اونها رو هم دستی وارد میکنم باز هم در کتابخانه نرم افزار شماره اونها وجود ندارد اما توسط نرم افزار شناسایی خودکار میشوند

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,120
به نام خدا
یک ای سی هست به شماره mc68hc98