هرگونه پیغامی در وریفای خطا است و در صورت تطبیق 100 درصد اصلا پنجره ای باز نمیشود .
اما این امر در آی سی های ناند نادر است و معمولا تا 10-15 بلوک خطای وریفای هم پیش می اید
اصل پیغام خطا هم این است
Verify Error At Chip Address: 0x20000 hex / Buffer Address: 0x21000 hex
Chip Data is 0xad hex / Buffer Data is 0x3d hex
معنای آن هم اینست که در آدرس 0x21000 در بافر که معادل 0x20000 در چیپ است اختلاف اطلاعات وجود داردعدد آدرس اگر 0 باشد یا تعدادخطاها (دفعات باز شدن پنجره خطا ) زیاد باشد اشکالی در کار وجود دارد و برنامه کار نخواهد کرد
کلا مدل 2000 برای کارهای حرفه ای ناند بخصوص رید کردن پیشنهاد نمیشود و بهتر است در این مدل از دامپهای آماده برای پروگرام کردن استفاده کنید
چون سیستم تصحیح خطای فایل خوانده شده در این مدل وجود ندارد.
سلام
لطفا کمی بیشتر در مورد (مشروط بر اینکه خطا در آدرس 0 نباشد) توصیح بدهید اگر بشود با تصویر...
البته باز بنده امدم ای سی رو دوباره خوندم و با بافر مقایسه کردم دیدم اگر پیغام بدهد< در ردیف اول پیغام نوشت چک ادرس 20000 هگز و درهمان ردیف <نوشته بافر ادرس چک 21000 هگز ... ایا اینطوری درست خونده شده ( 20000- 21000 )و می شد ارشیو کرد و ایا برای تمای ای سی های این دست (ناند )چنین پیغام رو می دهد که درستی خونده شدن ای سی رو نشون می دهد و ایا فقط برای سری پروگرامر های 2000 این پیغامها در خوندن ای سی های ناند هستش ... امدم با فایل دیگری مقایسه کردم دیدم این نوشته رو می زند چک ادرس 0 هگز و دونباله همان ردیف می زند بافر ادرس 0 هگز .. باز کمی بیشتر توصیح دهید دوست ندارم بعد از کلی مشکلات برای ارشیو فایلشون و گذاشتنشون توی سایت دوستان و خودم با مشکل روبرو شویم با تشکر از شما دوست عزیز