سلام وقت بخیر
من با tnm7000هر مدل از آی سی های ایپرام که سری ht27c512هست را میخوام پروگرام کنم گزینه پاک کردن وبلند چک را میزنم نمیشه
۴تا آی سی نو هم از مدل های 27c512که آکبند بود را میخوام پروگرام کنم خطا میده.لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام وقت بخیر
من با tnm7000هر مدل از آی سی های ایپرام که سری ht27c512هست را میخوام پروگرام کنم گزینه پاک کردن وبلند چک را میزنم نمیشه
۴تا آی سی نو هم از مدل های 27c512که آکبند بود را میخوام پروگرام کنم خطا میده.لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام وقت بخیر
سلام.پروگرامر من tnm2000 است ای سی فلش با مارک 25Qh64bh xmc که درms-v130 بکار رفته است را شناسایی نمی کندخواهشمندم دربرنامه ابدیت جدید این مشکل بر طرف شود متشکرم
سلام.مهندسین گرامی یه emmcبا حافظه16گیگ رو از روی دستگاه سالم خوندم حالا میخوام که برنامه رو مجدد روی یه آیسی دیگر دقیقا همان دستگاه و همان آیسی بریزم تا انتها میره و در انتها میزنه خطای جمع آوری اطلاعات.سرعت رو کم کردم،ولتاژ قطعه رو کم و زیاد کردم ولی نشد