آی پی امداد
abtahi

پاک کردن چربی بردهای الکترونیکی

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
30
15
ایران
www.armaniset.ir
سلام فکر کنم اصولی استفاده از ایزوپروپیل الکل گرید صنعتی هست که ارزانترین گرید هست البته اینهایی که تو بازاره بیست لیتری مشکوکه چون خلوص اینها رو مثل نمونه پزشکیش میگن نود ونه درصد اونوقت قیمتش یک پنجم یا کمتر از گرید پزشکیه،پنج لیتر گرید پزشکی خریدم دوملیون آزمایشی چون صنعتی مطمن گیر نیاوردم تو این بازار ولوشو بدیش اینه سریع تبخیر میشه امان نمیده فرچه رو ببری تو کارش شاید صنعتیش دیرتر تبخیر بشه نمیدانم—قیمت رو اصلاح کردم اشتباه شده بود—۰

آخرین ویرایش:

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
589
1,278
سلام
وقت همگی دوستان به خیر
انشالله کسب و کارتون پر برکت باشه

دوستان عزیز پیشنهادتون برای پاک کردن چربی و غبارات از روی بردهای الکترونیکی به خصوص
چربی بعد از لحیم کاری و اثرات روغن لحیم و روغن فلکسی ، چیه ؟
اگر تینر استفاده میکنید چ مارکی ؟

تجروبیاتتون رو اشتراک بزارید لطفا.

من خودم تینر10.000 بیات مصرف میکنم زیاد راضی کننده نیست.
سلام
خودم حداقل 25سال است از تینر 20000 استفاده میکنم و خیلی هم خوب است.

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,367
12,134
سلام فکر کنم اصولی استفاده از ایزوپروپیل الکل گرید صنعتی هست که ارزانترین گرید هست البته اینهایی که تو بازاره بیست لیتری مشکوکه چون خلوص اینها رو مثل نمونه پزشکیش میگن نود ونه درصد اونوقت قیمتش یک بیستم یا کمتر از گرید پزشکیه،یک لیتر گرید پزشکی خریدم دوملیون آزمایشی چون صنعتی مطمن گیر نیاوردم تو این بازار ولوشو بدیش اینه سریع تبخیر میشه امان نمیده فرچه رو ببری تو کارش شاید صنعتیش دیرتر تبخیر بشه نمیدانم.
سلام

مواد شیمیایی در چند درجه یا گرید تولید میشه
صنعتی -بهداشتی-خوراکی-آزمایشگاهی
آزمایشگاهی فوق العاده خالص بوده و فقط برای آزمایشات علمی کاربرد داره - فوق العاده هم گرونه - و برای کاربردهای عادی توصیه نمیشه

------------------------------
الکل ایزوپروپیل حلال چربی خوبیه و زود تبخیر میشه و ردی از خودش به جا نمی گذاره ولی اون نمونه ای که بابت یک لیترش دو میلیون پرداخت کرده اید آزمایشگاهیه و برای شستشوی برد با صنعتی یا بهداشتی 120 تومنی تفاوتی نداره

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
30
15
ایران
www.armaniset.ir
سلام

مواد شیمیایی در چند درجه یا گرید تولید میشه
صنعتی -بهداشتی-خوراکی-آزمایشگاهی
آزمایشگاهی فوق العاده خالص بوده و فقط برای آزمایشات علمی کاربرد داره - فوق العاده هم گرونه - و برای کاربردهای عادی توصیه نمیشه

------------------------------
الکل ایزوپروپیل حلال چربی خوبیه و زود تبخیر میشه و ردی از خودش به جا نمی گذاره ولی اون نمونه ای که بابت یک لیترش دو میلیون پرداخت کرده اید آزمایشگاهیه و برای شستشوی برد با صنعتی یا بهداشتی 120 تومنی تفاوتی نداره
قربان پوزش میطلبم بابت حواس پرتی لیتری چهارصد هزار گرید بهداشتی وآزمایشگاهی رو خریدم اصلاح میکنم ،پنج لیترش شد دوملیون ازبس تقلبی زیاد شده گرید بهداشتی از برند معتبر وصادراتی دکترم….خریدم اون مدل صنعتیا برندهای عجیبی داشت زیر پله ای پر میکردن حتی برند معروف تکنو…. هم که شده واسطه وگالن پرکن الان دیدم لیتری چهارصد هزارتومان.

فقط بفرمایید فرچه ای که کیفیتشو با این حلالها از دست نده جنس موهاش اصولا چی هست که برای برد اس ام دی خشن نباشه و کار به حالا بیا درستش کن نکشه 🙏؟

آخرین ویرایش:

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,367
12,134
قربان پوزش میطلبم بابت حواس پرتی لیتری چهارصد هزار گرید بهداشتی وآزمایشگاهی رو خریدم اصلاح میکنم ،پنج لیترش شد دوملیون ازبس تقلبی زیاد شده گرید بهداشتی از برند معتبر وصادراتی دکترم….خریدم اون مدل صنعتیا برندهای عجیبی داشت زیر پله ای پر میکردن حتی برند معروف تکنو…. هم که شده واسطه وگالن پرکن الان دیدم لیتری چهارصد هزارتومان.

فقط بفرمایید فرچه ای که کیفیتشو با این حلالها از دست نده جنس موهاش اصولا چی هست که برای برد اس ام دی خشن نباشه و کار به حالا بیا درستش کن نکشه 🙏؟
سلام
دکتر مجللی گرید usp خریده اید .برای مصارف پزشکی و آزمایشگاهی مناسبه
تکنوشیمی خودش تولید کننده نیست.بشکه 220 لیتری را باز می کنند و توی ظرف های کوچک به قیمت خدا تومن پر می کنند
------------
برای مصارف صنعتی و شویندگی نیاز به این همه وسواس نیست .مارک هایی مثل کومهو و ال جی هم جوابگو هست

yaser744

کاربر vip
vip
کاربر
2021-11-08
36
36
سلام هیچی اسپری انژکتور شور ماشین نمیشه
البته فقط یه مارکش به درد میخوره که عکسشو یادم نره میذارم
من چند ساله ازش استفاده میکنم عالیه
قیمت و زمان تموم شدنشم خوبهو میصرفه

بالا