- 2012-03-18
- 10,107
- 80,114
دوست عزیز واقعا شرمند اخه مقاومت 1 اهمی نداشتم
باتری ها رو تست کردم همه خراب هستند
معذرت می خوام
دوست عزیز
سلام
اساسا اندازه و حجم باطریها که در سطح یک موزائیک جا میگیره و تعداد ناچیز فت ها و ضخامت سیم باطری و فیوز کوچک و جک اتصال باطری و غیره جملگی فریاد میزنند که 3000 وات نیست و اگر پلاک آنرا نگاه کنید باید خیلی کمتر از 3000 وات باشه و شماره مدلش 3000 است
دستگاه شما عیبی نداره و فقط باطری میخواد که اگر سری و موازی بودن آنها را مشخص میکردید معلوم میشد کابینت باطری چند ولتی است و دراینصورت میتوانید چند باطری اتومبیل امانت بگیرید و آزمایش کنید ولی متاسفانه پاسخ سوالات را نمیدهید که وضعیت آن مشخص شود
مثلا اگر 4 تا سری و 4 تای دیگه سری شده اند و این دو دسته 4 تایی موازی شده باشند دراینصورت ولتاژ خروجی کابینت باطری 48 ولته و با 4 تا باطری میتوانید تست کنید
به احتمال زیاد سیستم سالمه و باید از طریق پلاک کابینت یا مشخص شدن وضعیت سری و موازی ، ولتاژ کابینت را مشخص کنید و با باطری ماشین تست کنید
حتی احتمال خرابی شارژر هم زیاد نیست و اگه خراب هم باشه فعلا نیازی به آن نداریم و ابتدا باید وضعیت باطری را مشخص کنید و با باطری اتومبیل تست کنید
ضمنا باطری ها را تک تک با روشی که گفتم شارژ کنید شاید شارژ بگیره
ولی شما توضیحی نمیدهید که ببینم اشکالی در شارژ کردن دارید یا واقعا باطریها خراب شده اند
بطوریکه زبان من هیپی شد تا خلاصه در پست 30 فرمودید باطری ها را تست کردید مقاومت یک اهمی نداشتید خب میگفتید تا راه حلی پیشنهاد کنم
مشاهده وضعیت سری و موازی که فقط چشم میخواد ولی با ارسال عکس به خودم محول کردید که با میکروسکوپ کشف کنم که عاقبت هم قابل مشاهده نشد
تابحال کل توضیحاتی که داده اید به اندازه یک پست من هم نیست
سپاس