همه اینها دخیل بودن در ولتاژ و پایداری که تعویض کردین شما الان نوسان ولتاژ و بالاتر یودن از حد طبیعی دارین تو این مدار نمونه گیری از ولتاژ توسط سه مقاومت کنار هم که درقسمت ثانویه هستن انجام شده و توسط خازن عدسی به پایه 431میرسه خرابی یا کم بودن هر کدام از این سه تا باعث فرستاده شدن فیدبک اشتباه به ایسی بشه دو تا مقاومتم که اون سمت مدار داری که احتمال زیاد سالم خستن ولی تغییر جزیی تو مقاومتشون ایجاد رپیل میکنه یه سرشونو آزاد کن اهمشونو با مقدار واقعیشون چک کن مطمن باش بجواب میرسی اگر باز یکدرصد نشد دوتا دیود قبل ترانس را عوض کن
سلام دوست عزیز احننمالا شما زیر بار واتاژ نگرفتید یا مولتی مترتون خرابه که به نظرم اگر ولتاژی بیشتر از ولتاژ خازنها داره نشون میده احتمالا مولتی مترتون خرابه یا باطریش ضعیفه ،یک چراغ 6 ولتی به 5 ولت نصب کن بعد تست بگیر
احتمالا مقاومتی که تعویض کردی مقدارش اشتباهه یا خطای زیادی داره برای همین ولتاژ زیاده توی سوئیچینگ اگه ولتاژ فیدبک اشتباه باشه این اتفاق میوفته الان شما ۳.۳ رو ۵ دارین پس طبیعیه که بقیه ولتاژهاتون اینقد بالا باشه اگه نمیتونی مقاوت دقیق پیدا کنی بجای مقاوت از پتانسومتر استفاده کن و با تنظیم اون ولتاژ ۳.۳ رو دقیق تنظیم کن بقیه ولتاژ ها هم درست میشه در واقع مواقعی که من نیاز به منبعی دارم که گیرم نیاد از این روش استفاده میکنم خیلی راحت جواب میده با یه تعغیر کوچولو توی ولتاژ فیدبک الباقی ولتاژها تعغیر زیادی داره
شما هم پتانسیومتر بزار بعد میتونی جداش کنی و اهمشو بگیری و بجاش مقاومت بزاری یا میتونی بزاری بمونه فقط یخورده چسب بهش بزن که از تنظیم خارج نشه
درست شد دقیقا فرمایش شما شد
با تعویص دوباره مقاوت درست شد حالا باید زیر بار چک کنم
مشاهده فایلپیوست 166365
مقاومت 100کیلو اهمت اشتباه هست در قسمت اولیه باید 7.5یا6.5کیلو اهم باشه مقاومت سمت چپشم 22 اهم البته اگر شماره ایسی اونی باشه که فکر میکنم نباید دیگه مشکلی باشه بدرود..
زیر بار عمل نمیکنه ۵ ولت ۱.۲ هست