آی پی امداد
abtahi

ولتاژ خروجی ضعیف دستگاه جوش igbt ۱۴۰ آمپر جاسیک

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
254
236
مازندران،نور
زمانی که سوکت شنا رو در میارید دستگاه شروع به جوش دادن می‌کنه یا نه؟؟ اگر آره که قسمت گرم مدار مشکل ندارد و فقط بخش کنترل رو مشکل دارید.
در نود درصد موارد مشکل مربوط به برد pwm هست. با تعویض ایسی lm324 مشکل شما رفع میشه. اول از همه ولوم رو چک کنید . احتمال خرابی مولتی ترن خیلی کمه. . کل مسیر سوکت شنت رو چک کنید.
درود سوکتها رو همون بار اول بررسی کردم،lm324 تعویض شد تاثیر نداشت ،برد کنترل تعویض کردم،آی سی tl084 کنار برد کنترل هم تعویض کردم هیچ تاثیری نداشت،در جواب اینکه شنت رو در میارم جوشکاری میکنه،بله جوشکاری میکنه،وقتی شنت نصب میشه ولتاژ میاد پایین،فقط پایه ۱۳ آی سی tl084 کنار برد کنترل روکه لمس میکنم ولتاژ میاد،این پایه با مقاومت به زمین وصل شده، احساس میکنم تغییر رنگ داده،ظاهرا مقاومت ۱ کیلو هست،مقاومت ۱۰۰ اهم که وصل کردم ولتاژ اومد و جوشکاری کرد،بازم شک دارم مشکلی پیش نیاد،حالا با این تفاسیر مشکل از چیه مهندس جان؟

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
254
236
مازندران،نور
درود سوکتها رو همون بار اول بررسی کردم،lm324 تعویض شد تاثیر نداشت ،برد کنترل تعویض کردم،آی سی tl084 کنار برد کنترل هم تعویض کردم هیچ تاثیری نداشت،در جواب اینکه شنت رو در میارم جوشکاری میکنه،بله جوشکاری میکنه،وقتی شنت نصب میشه ولتاژ میاد پایین،فقط پایه ۱۳ آی سی tl084 کنار برد کنترل روکه لمس میکنم ولتاژ میاد،این پایه با مقاومت به زمین وصل شده، احساس میکنم تغییر رنگ داده،ظاهرا مقاومت ۱ کیلو هست،مقاومت ۱۰۰ اهم که وصل کردم ولتاژ اومد و جوشکاری کرد،بازم شک دارم مشکلی پیش نیاد،حالا با این تفاسیر مشکل از چیه مهندس جان؟
درود به همه عزیزان،امیدوارم سال خوبی رو شروع کرده باشید و روزهای بهتر از سال قبل پیش رو داشته باشید، خواستم تاپیک ناتمام نمونده باشه اینو بگم که مشکل دستگاه فوق همون آی سی lm324 بود،فقط موقع در آوردن آی سی چون عایق شده بود به سختی در اومد و مسیر pcb یکی از پایه ها آسیب دیده بود که با بررسی بیشتر متوجه شدم و با ترمیم مسیر مشکل برطرف شد و دستگاه رو جمع کردم،همچنین از همه دوستان که وقت گذاشتن و تجربیات گرانبهاشونو به اشتراک گذاشتن کمال تشکر دارم🙏🙏🌹🌹

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
254
236
مازندران،نور
درود به همه عزیزان،امیدوارم سال خوبی رو شروع کرده باشید و روزهای بهتر از سال قبل پیش رو داشته باشید، خواستم تاپیک ناتمام نمونده باشه اینو بگم که مشکل دستگاه فوق همون آی سی lm324 بود،فقط موقع در آوردن آی سی چون عایق شده بود به سختی در اومد و مسیر pcb یکی از پایه ها آسیب دیده بود که با بررسی بیشتر متوجه شدم و با ترمیم مسیر مشکل برطرف شد و دستگاه رو جمع کردم،همچنین از همه دوستان که وقت گذاشتن و تجربیات گرانبهاشونو به اشتراک گذاشتن کمال تشکر دارم🙏🙏🌹🌹
راستی دوستان این عایق pcb حلال خاصی داره که کارمون راحت انجام بشه؟

تینر 30000 یا 40000
با اسپری بپاش روی برد و بعدش با مسواک بکش روی برد تا پخش بشه
بعد یک یا دو دقیقه براحتی پاک میشه
فقط تنها چیزی که روی برد راه حل نداره و باعث دردسره چسب آکواریوم هست که توی بعضی از دستگاههای قدیمی به پایه ماسفت ها میزدند

yas!n

کاربر
2015-08-08
25
13
درود بر شما
متشکر که پیگیر بودید و نتیجه رو هرچند با تاخیر اعلام کردید.

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
254
236
مازندران،نور
درود بر شما
متشکر که پیگیر بودید و نتیجه رو هرچند با تاخیر اعلام کردید.
خواهش میکنم، سرم شلوغ بود و مشتری فعلا نیاز به دستگاه نداشت و تو مغازه مونده بود،تو تعطیلات که سرم خلوت شد رفتم سراغش و کارشو انجام دادم و نتیجه رو اعلام کردم،ممنونم از شما🙏🙏🌹

بالا