آی پی امداد
abtahi

هنگ کردن رسیور iclass 9990x

soyel

کاربر vip
vip
کاربر
2014-05-26
164
158
سلام دوستان
یه رسیور iclass مدل 9990x دارم که موقع روشن شدن روی لوگوی ابتدایی میمونه و جلوی دستگاه چهارتا خط فقط میاد البته cpu هم به شدت داغ میکنه.
در حالت خاموش شدن هم ساعت دستگاه میاد.قبلا روی این دستگاه کار شده و یه رگولاتور که روی عکس مشخص شده روی اون تعویض شده و در حال حاضر 3.3 ولت هست.
فلش دستگاه پروگرم شد ولی تغییری نکرد. چون به ولتاژ این رگولاتور تعویض شده شک دارم دوستانی که تا حالا این مدل رو تعمیر کردن یا در مورد رفع ایرادش اطلاعات دارن لطفا راهنمایی کنند. سپاسگزار.

پیوست‌ها

• 540.6 کیلوبایت بازدیدها: 37
  • 587.4 کیلوبایت بازدیدها: 36

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,061
178,585
iRanTK.iR
با درود

معمولا یک و هشت هست .

شما پایه خروجی آی سی رو نسبت پایه هشت آی سی فلش بگیرید ، اگر‌ مستقیم به هم متصل بودند خروجی ۳.۳ هست و در غیر اینصورت ۱.۸

تاپیک زیر رو ببینید :

تاپیک قدیمی هست و بهتره به جای ۳۱۷ از برد کاهنده استفاده کنید .

dj0123

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-12-26
623
2,649
Iran
درود
رگولاتور 1.8 ولت باید باشه, بعد خراب شدن این رگولاتور دستگاه دچار هنگ یا خاموشی میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: soyel

soyel

کاربر vip
vip
کاربر
2014-05-26
164
158
با درود

معمولا یک و هشت هست .

شما پایه خروجی آی سی رو نسبت پایه هشت آی سی فلش بگیرید ، اگر‌ مستقیم به هم متصل بودند خروجی ۳.۳ هست و در غیر اینصورت ۱.۸

تاپیک زیر رو ببینید :

تاپیک قدیمی هست و بهتره به جای ۳۱۷ از برد کاهنده استفاده کنید .
عرض ادب و سپاسگزار.
چون طبق فرمایش شما پایه 8 آی سی فلش مستقیما با خط 3.3 از برد پاور تغذیه میشه و به خروجی این رگولاتور ارتباطی نداره بنابراین طبق نظر شما و دوستمون باید رگولاتور 1.8 جایگزین میشد. این کار انجام شد و دمای CPU به شدت پایین اومد اما کماکان دستگاه به طور کامل بوت نمیشه و روی لوگوی ابتدایی میمونه. شخصا حدسم اینه که خازن معیوب روی مین برد عامل این مساله هست. اگر در ادامه به نتیجه رسید جهت استفاده بقیه دوستان اعلام خواهم کرد. باز هم ممنون از اعلام نظر دوستان.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: dj0123

dj0123

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-12-26
623
2,649
Iran
با سشوار خازن های روی مین را حرارت بده, اگر مشکل رفع شد یکی از خازن ها خراب هست که با هویه میشه خازن خراب را از سالم تفکیک کرد, ضمنا از فایل فلش هم میتونه باشه

• Like

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,061
178,585
iRanTK.iR
درود بر شما

خازن های ورودی و خروجی همین رگلاتور را تعویض کنید و به جای آی سی از یک برد کاهنده استفاده کنید .

• Like

soyel

کاربر vip
vip
کاربر
2014-05-26
164
158
با lm317 هم تغییری نکرد. به نظر فایل فلش دستگاه مشکل داشته باشه.
ممنون میشم از دوستان اگر کسی فایل سالم و تست شده این مدل رو داره بذاره.

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,061
178,585
iRanTK.iR
درود بر شما

فایل فلش دستگاه داخل بخش مربوط به خودش قرار داره ....

شما داخل بخش لوازم خانگی متفرقه مطلب ارسال کردید که خلاف قوانین هست ، من اگر از اول دیده بودم پاسخ شما رو نمیدادم و مطلب رو حذف می کردم .

لطفا هر سوالی رو داخل بخش خودش بپرسید و به قوانین احترام بگذارید .

با سپاس از توجه شما

بالا