آی پی امداد
abtahi

هدیه بمناسبت عید نوروز به کاربران VIP انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام دوستم.ممنون از لطفتتون .لطف کنید بفرماییدکه (انجمن irsat )چی هست ؟بعد کاربری منو با نام (علیدلی) فعال کنید

TAHMORES

کاربر
2009-05-20
6
20
باسلام وخسته نباشید سال نو شما مبارک . جناب محمودی نام کاربری بنده هم tahmores می باشد. باتشکر فراوان

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,090
سلام دوستم.ممنون از لطفتتون .لطف کنید بفرماییدکه (انجمن irsat )چی هست ؟بعد کاربری منو با نام (علیدلی) فعال کنید

با سلام
دوست عزیز به لینک زیر برید مشخص میشه سایت برادر هست و اگر ثبت نام نکردین ثبت نام کنید بعد اسم کاربری رو اینجا قرار بدید........

http://forums.ir-sat.in/main.php

آقای محمودی خسته نباشید اگه امکانش هست کاربری بنده را نیز در سایت برادر فعال کنید با نام H03in (بعد از H عدد صفر است)

با تشکر

دست علـــــــــی یار و نگهدارت

isanori

کاربر vip
کاربر
2011-07-28
45
474
47
پارس اباد مغان
با عرض سلام اقای محمودی کاربری قبلی من ثبت کامل نشده بود به خاطر همین من دوباره با نام عیسی نوری ثبت نام کردم لطفا فعال نماید .باتشکر

koroush/91

کاربر
2009-09-22
16
126
خلخال
سلام دوستان بمناسبت عید امسال تصمیم گرفتم کاربری دوستان را در انجمن irsat فعال کنم
ابتدا از دوستانی شروع میکنم که در انجمن فعال هستند
کاربرای که هزینه اشتراک ان انجمن را هم پرداخت کرده اند یکسال عضویتشون در ان انجمن تمدید میشود
و دوستانی که عضو VIP ان انجمن نیستند به عنوان هدیه عید یکسال کاربریشون در ان انجمن فعال میشود
این هدیه شامل کاربری VIP -گروه کاربری افتخاری -مدیران انجمن میشود
انشاالله امکانات دیگری هم برای کاربران در نظر گرفته ایم که بزودی در ادرس mastertv.ir در اختیار کاربران انجمن قرار میدهیم

برای فعال شدن کاربری یوزر خود را در همین تاپیک اعلام کنید
همه کاربرانی که عضو این انجمن هستند و کاربری انها به رنگ سبز هست نام کاربری خودشون را در ان سایت همینجا بنویسند و اگر عضو نیستند اطلاع دهند

با عرض سلام خدمت اقاي محمودي خيلي ممنون از عيدي لطفا كاربري منهم فعال نماييد(koroush/91)با تشكر

آخرین ویرایش:

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,515
ایران
با درود خدمت استاد عزیزم جناب آقای محمودی
نمیدونم چطوری باید زحمات شما و آقای صابری و دیگر اساتید را جبران کنم ولی امیدوارم هر کجا که هستید پایدار باشید .
کاربری بنده mehdi_amjadi است
با سپاس فراوان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: isanori
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا