ممنون از جوابتان
ایا tnm2000 این کار را میکند یا tnm5000 ?
من مدتی است که بوردهای لباسشویی و یخچال فریزر و پکیج تعمیر
میکنم چه پروگرامری بگیرم که جوابگوی کار باشد ؟ ممنون
با عرض سلام
عزیزم جناب زارع کاملترین رنج پروگرامر را دارند و اگر هم موجود نبود میتوانید به ایشان اعلام تا برای شما تهیه کنند
برای کامل بودن تجهیزات باید جیب پر پول داشته باشید تا از جوابگوی تمام تعمیرات باشید
با سلام
لباسشویی من پاکشوما مدل 80130F هست که در حال کارش یکدفعه شستشوی آن قطع شد و پس از چند ثانیه تمام چراغهای بالای کلیدهای قفل کودک و دما بصورت چشمک زن روشن میشود .برد آنرا باز کردم و بررسی ظاهری کردم و با اهم متر شیرهای برقی آب را تست کردم و سالم بودند میکروسوییچ های برد را سال گذشته بعلت عمل نکردن تعویض کردهام و الآن مشکلی ظاهرا ندارد .لطفا راهنماییم کنید ./ با تشکر
سلام
من یک برد لباسشویی وست پوینت دارم که به احتمال زیاد پروگرامش مشکل پیدا کرده،میخواستم ببینم شما برد وست پوینت هم تعمیر میکنید؟
اگه آره ،چجوری میتونم باهاتون تماس بگیرم ، فقط جسارتاً اگه میشه یه خورده زودتر جوابمو بدید تا به مشتری جواب بدم!
سلام
من یک برد ماشین لباسشویی وست پوینت دارم که به احتمال زیاد پروگرامش مشکل داره،اگه شما برد وست پوینت هم تعمیر میکنید لطفاً بگید چجوری باهاتون تماس بگیرم!
مشتری منتظر جواب منه جسارتاً اگه زحمت نمیشه یه کم زودتر جوابمو بدید
با سلام به مهندسین عزیز یک لباسشویی سامسونگ دارم که برق داخل میشود ولی روشن نمیشود بعد از برسی که کردم فهمیدم برد ان خراب است اگر کسی میتوانه راهنماییم کند