آی پی امداد
abtahi

نقشه سیم کشی بخار شوی دلونگی xvt3000

novin_co

VIP+ افتخاری
کاربر
2019-10-04
378
472
گرگان
سلام.مشکل با تعویض خازنها برطرف شد،خازنها به در تستر درست بودند اما در واقعا خراب بودند

R.Mrz

کاربر
2023-10-31
2
0
Tehran
سلام همکاران عزیز
وقت بخیر
لطفا راهنمایی بفرمایید، بخارشو رو روشن میکنم چراغ سبز روشن میشه و وقتی داغ شد خاموش...
همچنین زمانی شاسی دسته بخارشور رو فشار میدم پمپ شروع بکار نمیکنه...!
چک شد پمپ سالمه، برد تاخیری سالمه، ترموسویچ 200 سالمه... ترموسوئیچ no 170 رو نمیدونم؟ نتونسم چک کنم

Sansndagi

کاربر
2010-12-18
1
0
55
با عرض سلام
مدار درسته ولی ترموسوییچ ها مشخصاتشان صحیح نیست
من یک نمونه از این مدل برای تعمیر دارم
کلیدحرارتی سمت راست دمایش 175درجه و NO می باشد
و کلیدحرارتی سمت چپ(روی نقشه) دمایش 200 درجه و از نوع NC می باشد.در حقیقت ابتدا مخزن بدون آب گرم می شود و وقتی به دمای 175رسید کلیدحرارتی مذکور وصل می شود و آب وارد مخزن و سریعا بخار می شود کلید حرارتی دومی نیز چنانچه دمای مخزن به 200 برسد المنت را خاموش می کند
باسلام الان توی نقشه هر دو ترموسوییچ nc هستند این درسته یا باید یکی از آنها no باشه

naser627089

کاربر vip
کاربر
2017-01-20
85
63
باسلام الان توی نقشه هر دو ترموسوییچ nc هستند این درسته یا باید یکی از آنها no باشه
سلام خدمت شما
این بحث ماله خیلی وقت پیش هست ولی تا اونجایی که یادم میاد هردو ncبودند هر کدوم برای دما خاصی هستند ولی شایدم اشتباه کرده باشم

Masoud.jafar

کاربر
2021-06-13
8
8
برای به اشتراک گذاری نقشه درود بر شرفت ناصر نبی زاده
تازه دستم اومد چی به چیه

Masoud.jafar

کاربر
2021-06-13
8
8
در این نقشه برد فرمان کارش چیه ؟ از کجا سنس میکنه که پمپ آب روشن کنه

Moein_145

کاربر
2020-12-14
2
0
با عرض سلام
مدار درسته ولی ترموسوییچ ها مشخصاتشان صحیح نیست
من یک نمونه از این مدل برای تعمیر دارم
کلیدحرارتی سمت راست دمایش 175درجه و NO می باشد
و کلیدحرارتی سمت چپ(روی نقشه) دمایش 200 درجه و از نوع NC می باشد.در حقیقت ابتدا مخزن بدون آب گرم می شود و وقتی به دمای 175رسید کلیدحرارتی مذکور وصل می شود و آب وارد مخزن و سریعا بخار می شود کلید حرارتی دومی نیز چنانچه دمای مخزن به 200 برسد المنت را خاموش می کند

Moein_145

کاربر
2020-12-14
2
0
باسلام . یک بخار شوی کنوود که بدنه پلاستیکی زیر بخارشوی با حرارت زیادی تغییر حالت داده بود رو باز کردم و متوجه شدم در اثر داغ شدن زیاد دیگ این اتفاق افتاده است . ترموسوئیچ روی دیگ 160 درجه بود که ظاهراً سالم نشون میداد اما با هیتر گرداک که روی اون حرارت دادم تقریبا روی دمای 240 درجه قطع میکرد . ناگفته نماند که ترموسوئیچ 160 درجه نو نیز همین طور بود . این میزان اختلاف در اثر تقریبی بودن دمای نمایشی هیتر هست ؟

بالا