این همون دستگاهی هست که منبع تغذیه نداره و ۲۴ ولت توسط ۲ عدد مقاومت ساخته میشه؟درود بر شما
بله اگه نقشه ایندستگاه هم به دست توانای شما در دسترس متقاضیان و تعمیرکاران عزیز قرار بگیره بسیار بسیار ارزشمند و قابل تقدیره.
سپاس
این همون دستگاهی هست که منبع تغذیه نداره و ۲۴ ولت توسط ۲ عدد مقاومت ساخته میشه؟درود بر شما
بله اگه نقشه ایندستگاه هم به دست توانای شما در دسترس متقاضیان و تعمیرکاران عزیز قرار بگیره بسیار بسیار ارزشمند و قابل تقدیره.
سپاس
سلا استاد خسته نباشید دنبال نقشه این دستگاهم اگه پیداش کردم میذارمش واسه دانلود چون توی ایران از این دستگاه هست و فکر کنم ساخت اصفهان باشه یک بار هم توی سایت به چشمم خورد که یکی مشکل داشت روی این دستگاه ولی نقشه این دستگاه رو کسی نداشت
مشاهده فایلپیوست 154554
این همون دستگاهی هست که منبع تغذیه نداره و ۲۴ ولت توسط ۲ عدد مقاومت ساخته میشه؟
سلام بله شما دقیقا درست میگید مونتاژه اصفهانه نه طراحی ، منظور من از نقشه این دستگاه نقشه ای بود که دقیقا شماره قطعات در نقشه و مقدار قطعات با خود دستگاه منطبق باشه و یکی باشه تا دوستانمون در سایت بهتر و ساده تر تعمییرش کنندیا سلام خدمت دوست گرامی
سپاس بیکران از عنایت شما بابت نقشه ارزشمند گام الکتریک
فرمودین ساخت اصفهانه؟!!! حتما سهم ایران از این دستگاه واردات برد اون و مونتاژ دستگاه است نه طراحی و ... البته دستگاه آنچنان با کیفیتی هم نیست ...
به نام سانیانگ معروفه
خودتان بهتر میدانید که یکسری مدلهای گام - جوشا و دستگاههای اولیه صبا شبیه گام هم کپی برداری بوده ...
در لینک زیر نقشه این مدل با 90 درصد وجه شباهت موجوده میتوانید استفاده کنین ..
https://www.irantk.ir/threads/58235-عکس-شماتیک-اینورتر-جوشکاری-اروپایی#post329225
درود بر شما
سپاس
با درود
اینم نقشه گام الکتریک مدل JOOSHA MINI EL-201 امیدوارم که تونسته باشم خدمت هر چند کوچک به دوستان خوبم کرده باشم.
توی پست بعدی پایین تر همین پست در همین صفحه نقشه اورجینال رو گذاشتم اونم دانلود کنید و استفاده کنید .
hidden content may not be quoted
درود دوستان
دستگاه جوش جوشا مدل ۲۰۱ آوردن که یکی از دیود زینر ها تو تصویر مشخص کردم سوخته تو نقشه هم مقدارش مشخص نیست
اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید چه زینر ی اینجا میخوره
مشاهده فایلپیوست 179020
سلام حالتون چطوره بهتر بود تایپیک باز میکردید برای مشکل تون ولی اگر یکی از دیود زنر ها سالم هست ولتاژ دو سرش رو اندازه گیری کنید به این صورت که ولتاژ بالای 24 ولت رو از طریق مقاومت یک کیلو اهمی به دو سر زنر متصل کنید و هم زمان ولتاژ دو سر زنر رو اندازه گیری کنید