ITE-1983
کاربر
- 2010-08-16
- 283
- 961
بادورد بنده هم موافق جناب sybernova عزیز و گرامی هستم.خیلی عالی میشه که دوستان بتونن جنسی رو که نیاز ندارند رو در سایت قرار بدن. شاید در سایت بچه هایی باشند بخوان استفاده کنند.من خودم سه ماهه یه پک شابلون 323+4 توپ قلع سفارش دادم هنوزم ازش استفاده نکردم.دلایل متعددی هست که دو دلیل اصلی 1-قرار بود دستگاه BGA و IR با همکاری دوستان تهیه کنیم که قسمت نشد.2-درشهر ما ازریبال چیپ خبری نیست.یعنی برای من به صرفه نیست.چون تازه شروع به کار کردم اطلاع چندانی نداشتم و اجناس موجود رو سفارش دادم.بنابراین دوستانی هستن که شاید احتیاج داشته باشند.و همین جنس رو به قیمت خیلی کمتر از سایت های فروش به دستشون برسه.الحمدالله این سایت هم سایتی هست که هر چی یادگرفتیم از دوستان و اساتید گرانقدر این سایت بوده.و خدارو شکر میکنم که همچین سایتی هست تا در بدترین شرایط به کمک هم اقدام کنیم.بنابراین دوستان اعمالی انجام نمیدهند که با عث رنجش از یکدیگر گردند و خدای نکرده مشکلی براشون پیش بیاد.نظر بنده هم این هست که شخصی اگر خواست وسیله ای بخره ابتدا وجه رو به حساب اساتید عزیز و اینجوری بگم بهتره حساب پس داده سایت( همچون اقای زارع یا اقای امجدی) واریز کنند.(البته اگه این اساتید قبول زحمت کنند.)بعد که جنس به دستشون رسید.به این عزیزان اطلاع بدن.بنده ارزش همچین تایپیک تازه برام اشکارشد,چون واقعا احتیاج به این جنس ندارم و دوستانی هستندکه برای اونا هم به صرفه هست که با قیمت کمتر از بازار خریدکنند.
با تشکر
با تشکر