دوستان خیلی خیلی ممنون هستم که این تایپیک رو جدی گرفتید
ببینید من و یکی از همکاران منظورم اقای آبکه(
cybernova) مدتی باهم در ارتباط هستیم ولی این ارتباط صادقانه است جوری که مثال عرض میکنم
اگه من وسیله ای لازم داشته باشم از ایشون درخواست میکنم و تا به حال دوست عزیزم احمد اقا هم هیچ غصوری نکردن و درمقابل من هم اگر کاری داشته باشتند
با کمال میل انجام میدم این یعنی اعتماد 2 طرفه حالا شما اینو مدنظر تون بگیرید این اعتماد 2 طرفه رو مثل یک حوضچه کوچک در نظر بگیرید
و به همه تعمیر کاران ایران عزیز به چشم برادر نگاه کنید چرا که تعمیر کار بودن ما یک ویژگی بین همه ما حساب میشه که همه مارو به هم وصل میکنه
پس با این حساب اینم قبول دارید که هر کدوم حد اقل یکبار کارمون به دیگری افتاده درسته خوب ببنید دوستان این راه حل رد خور نداره چون
میخوام این حوضچه تبدیل به دریا بشه ببنید من گفتم میخوایم کار گروهی بکنیم یعنی انجمنی تشکیل بدیم که در راستای پیشرفت
به دنبال این با شه که سالانه در یکی از شهرها سمینار برگزار کنه خوب دوستان ببینید یکی از مدیران ارشد یک حساب به اسم سایت باز میکنه
و همه به غیر از حق عضویت سایت یک حق عضویت هم در ان حساب میریزند درسته این حساب میشه حساب رابط خریدار پول رو میریزه به این حساب
فروشنده بعد از چک کردن در تایپیکئ مورد نظر جنس رو ارسال میکنه جنس که به دست خریدار رسید 24 ساعت حق تست داره
همونی که یکی از دوستان در تایپیکشون اعلام کردن فروشنده بعد این مدت زمانی میتونه پول رو برداره این تا به اینجا