آی پی امداد
abtahi

نظر خواهی از عملکرد فروشگاه امیرایسی {اقای زارع}

نظر سنجی از عملکرد فروشگاه امیرایسی {اقای زارع }

• رضایت کامل دارم

رای: 39 81.3%
  • ناراضی هستم

رای: 7 14.6%
  • نظر ممتنع

رای: 2 4.2%

• مجموع رای دهندگان
    48
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

d.rmardin

کاربر
2013-06-23
69
312
باسلام آقاي زارع خيلي مردبزرگواريست من به شخصه چندموردخريدجزيي ازايشان داشتم ازجمله آدابتورپروگرامربه مشكل برنخوردم خداي غيرازيك موردآنهم آيسي دريم رسيوربودكه خودشون فرمودن لحيم خورده وآيسيهاخراب بودن وحتي به ايشان هم نگفتم خراب چون زيادباارزش نبودولي خدايي خيلي خيلي بزرگواره

xl150

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-10-01
1,393
13,778
USD
با سلام خدمت دوستان بنده زیاد از اقای زارع خرید داشتم و تا الان یک بارم مشکلی نبوده ارسال سریع و راهنمای خرید و مشاوره بسیار عالی جناب زارع بنده رو گه همیشه شرمنده خودش کرده دستش درنکنه

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,512
12,146
به نام خدا
به والله قسم
دو هفته پیش از یک فروشگاه الکترونیکی از یک فروشگاه که قطعات الکترونیکی میفروشد
دو هفته هست که دقیق جنس خریدم برای من هنوز ارسال نکرده اند
هر موقع هم که تماس میگیرم باید صدبار زنگ بزنم اخرشم یه منشی جواب میده که ....
عین واقعیت بود حرفام

MGNBUTCHER

کاربر
2014-02-28
103
149
39
سلام به همه همکاران من سعی میکنم یک موضوع را با یک خاطره بیان کنم:
یکی از همکارام سیستم بسته بود سیستم نو و قطعات با گارانتی فقط ایراد کار این بود وقتی رست شد دیگه بالا نیامد بررسی کردیم دیدیم سی پی یو سوخته گفتیم شاید سی پی یو معیوب بوده یک سی پی یو دیگه گذاشتیم دیدیم اینرو هم سوزوند(هر دو نو بودند) هیچی از آخر معلوم شد برد ایراد داره گارانتی هم فقط برد رو قبول کرد و ضرری که به همکارم آمد قبول نکرد(800000 تومان) و ما تصمیم گرفتیم دیگه مین گیگا برای کسی نبندیم(از نظر من مادربردیه که زودتر از بقیه خراب میشه و سر این قضیه مطمئن شدم).چون اتفاق بوده کسی هم نمیدونسته نه فروشنده نه ما نه گارانتی حالا آی سی جای خود داره من دوبار خرید داشتم چون تازه با ایشون آشنا شدم وقتی آی سی که اینجا به من میدن 5000 ایشون میدن 1000 خودتون قضاوت کنید.شما هم حق دارید به آقای زارع هم حق بدید میدونید پول گمروک و گرفتن مدارک برای وارد کردن و هزینه حمل نقل چقدر هزینه بر هست؟(5 الی 50 میلیون) حالا ایشون با این قیمتهای خوب و پایین و هزینه هایی که متحمل شدن و سایر موارد در نظر بگیرید,من خودم ترانزیستورهای نو رو امتحان میکنم میدونم اعتباری بهشون نیست و آی سی هم که دیگه شانسه
امیدوارم گفته این حقیر رو قبول کنید و این قضیه رو به خوبی فیصله بدید.:dast:

ajan

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-12-21
515
1,477
ایران عزیزم
سلام دوستان اون 6 در صد ناراضی با شما هستیم قانون وسایل الکترونیک را خوب مطالعه کنید که واسه هیچ کس مشگل درست نشه

اون 6 در صد که ناراضی هستند میشه ناراضیتی خود را بیان کنید خیلی دوست داریم تا همه را از همه چیز آشنا کنیم

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر سنجی از عملکرد فروشگاه امیرایسی {اقای زارع }
ما همه از امیر آیسی تمام کامل راضی هستیم
و چون ما به بودن او در کنار تعمیرکاران
خیلی ضروری هست
لطفا
قانون
خرید
آیسی
را
رعایت کنید چون جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود باید دقت بیشتری داشته باشید چون قطعه مثل ایسی گارانتی ابعداندارد تمام وسایل وقطعات
اینجوری هستند به شانس شما مونده که مثل خربزه هست که خوب باشه یا بعد خیلی دقت کنید و امسال و از اساتید سایت و بزرگان سایت را برای
نظر سنجی عملکرد ... دوستان هر انتقاد در راه پشرفت فروشگاه خودمان را بگید که وسایل
که نداریم و کارهای که واسه در آمد زایی میشه و به پیشرفت سایت و فروشگاه های داخل سایت فکر کنیم با تشکر از همه دوستان و بزرگواران سایت

یک حرف مونده واسه امیر ایسی خودمان

امیر جون اگر از ایسی های که بعدا بفروشید و در آن خرابی ببیند و با فروشنده اون آیسی که از اون به تعداد زیاد خرید کردی اگر خدایی ثابت شد در طول
فروختن اون آیسی که خرابی زیاد داری باید فروشنده را خبردار کنید و ضرری که دوست ما دیده باید جبران بشه که به خاطر خدا گفتیم اگر آقایی کنی
اعتماد همه و دوست ما صد چندان میشه
با تشکر از همه خوانندگان مطلب ما

آخرین ویرایش:

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,326
ایران
باسلام

آقای اسداله زارع یک انسان فهمیده شایسته و مهربان هستند ایشان مقصر خرابی قطعات نیستند بروید آن وارد کننده را یقه اش را بگیرید قطعات نامرغوب را از چین وارد میکند تاپیکها را شما اگر مطالعه کرده باشید خیلی از تعمیرکاران از خرابی انواع قطعات مینالند حتی باعث عیب یابی غلط در تعمیر میگردد

mahmod31

کاربر vip
vip
کاربر
2008-03-25
218
1,680
سلام و درود خدمت شما بزرگواران
بنده خدا جناب زارع نمیرسه به تلفنهاش درست و حسابی جواب بده
با کسب اجازه از اقای زارع بحث رو ادامه ندیم شخصیت جناب زارع برای ما ثابت شده س و با رای گیری هم مشخص شد تو این تاپیک که باز شد جناب زارع چند مرده حلاجه
در قسمت رای گیری هم حدث میزنم چرا رای منفی دادن

آخرین ویرایش:

V.GHAEDY

مدیریت بازارچه
ناظم انجمن
مدیر تالار
2010-08-19
1,847
7,849
جنت شهر
به نظر من اين چند نفر ناراضي در اصل يك نفر هست كه با نام كاربريهاي مختلف وارد سايت شده و نظر منفي دادند.حداقل اين افراد بيايند و دليل خود را بيان كنند .براي تمامي كاربراني كه از جناب زارع خريد كرده اند اين امر ثابت شده كه جناب زارع انسان بزرگواري هستند

sadegh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-08
159
3,462
با سلام

دوست گرامی بنده سالهاست که قطعات الکترونیکی برای مصرف خریداری می کنم در طی این سالها هنوز ندیده ام که فروشنده ای قطعات الکترونیکی را به شرط بفروشد .البته متاسفانه به دلیل اینکه بسیاری از قطعات الکترونیکی استفاده شده دردستگاههای صوتی وتصویری توسط شرکت اصلی دیگر تولید نمی شود وبازرگانان باتوجه به بازار مصرف به کارخانجات چینی سفارش می دهند.این مشکلات وجود دارد.با توجه به شناختی که من از آقای زارع دارم با اطمینان می گویم که اگر ایشان بدانند که قطعه ای که موجود دارند معیوب باشد اقدام به فروش آن نخواهند کرد.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا