سلام.درود مراحل رو چک کردم با زدن انگشت به خروجی به برد دوم صدا خش از بلنگو در میاد ..
و از خروجی Auxهم همینطور
تست شماره یک پست 18 را انجام ندادی!
سلام.درود مراحل رو چک کردم با زدن انگشت به خروجی به برد دوم صدا خش از بلنگو در میاد ..
و از خروجی Auxهم همینطور
درود عرض کردم که صدا نداشت ن موبالم ن ام پی تری البته دومی یکم خیلی محدود صدا خواننده میادسلام.
دوست عزیز ، نتیجه هیچ یک از راهنمایی من و دوستان را جواب ندادید!
پس دوباره مراحل را عرض میکنم و لطفا یک به یک انجام بده و نتیجه را اعلام کن.
1- ابتدا آمپلی فایر را چک کن که سالم و بخوبی کار میکند. برای اینکار تغذیه آمپلی فایر را وصل کن و به ورودی ( پست 8 و 9 ) آن یک منبع صوتی مانند خروجی هدفون موبایل یا همان ماژول MP3 را متصل کن و تست صدا بگیر .
اگر خوب بود تا مراحل بعدی را من یا سایر دوستان توضیح بدهند.
دورد ممنونم بابت وقتتون ..سلام.
تست شماره یک پست 18 را انجام ندادی!
تست امپلی فایر هم که انگشت زدم اوکی بود صدا خش خش میومددورد ممنونم بابت وقتتون ..
صدا ندارم منظور از موبایل همون کابل که اکثرا وصل میکنن تا موزیک موبایلو پخش کنه ...
خود پلیر هم که خیلی محدود صداش کم
سلام.دورد ممنونم بابت وقتتون ..
صدا ندارم منظور از موبایل همون کابل که اکثرا وصل میکنن تا موزیک موبایلو پخش کنه ...
خود پلیر هم که خیلی محدود صداش کم
بایستی صدای هوم قوی داشته باشید.تست امپلی فایر هم که انگشت زدم اوکی بود صدا خش خش میومد
ببخشید نمیخواستم جسارت کنم بذارید پای اماتوری چشم با همین ام پی پلیر تست بزنم خوبه ؟سلام.
دوست عزیز خروجی صدای موبایل را به کجا متصل کردید؟ اگر دقت میکردید گفتم که خروجی یک پخش کننده را به ورودی آمپلی فای یعنی جایی که سوکت سه پین INR وINL روی برد آمپ متصل کنید و تست صدا بگیرید.
ممنون برا توجه بله علاقه شدید دارم و تا الانم خیلی خیلی دین این سایت و همکارانو رو گردن دارم انشاا خداوند خودش به بنده ای که دری برا بندش باز میکنه باز کنه ..چشم به توصیاتتون عمل میکنماگر واقعاً قصد تعمیر یا یادگیری تعمیر با استفاده از این سایت داری، باید یکم وقت بذاری و به پرسش ها به موقع پاسخ بدی.
اگر از سلامت خود بلندگوها اطمینان داری، هر دو بلندگوی چپ و راست به برد وصل باشه.
خازنهای 4uf کنار سوکت سه پین مجاور خازنهای بزرگ را تعویض کن و علاوه بر پاسخ به پرسشهای دوستان، اعلام کن تا مراحل بعد دنبال بشه
الان میذترم رو میز مراحلو دوباره کامل جامع انجام میدم و ی چیز ی خروجی باند داره برا هر سه باندشبایستی صدای هوم قوی داشته باشید.