سلا. جناب پشتیبان
من خودم تو این قضیه خیلی تخصص دارم ولی اینقدر این مسئله اذیت کرد که مجبور شدم بپرسم و آخرشم راه حل رو تو یک سایت انگلیسی دیدم که بعد دیدم مشابه اون رو تو یک سایت فارسی هم نوشتن ولی بازم گذاشتن روی حالت fixed رو توضیح نداده بودن که با آزمون و خطا فهمیدم
من تا حالا میگفتم AMD بخرید چون توی لپ تاپها تا کنون همیشه AMD قوی تر بوده و گرون تر! البته وقتی دو کارت همسان رو مقایسه کنید AMD بیشتر مواقع گرون تر هست!
ولی اخیرا که شرکته amd واگذار گردید به شرکت دیگه دچار افت شد یکم. البته کارت 6770 پارسال ارائه شد و با کارتهای زمان خودش از همه قوی تر بود. و این مشکل از AMD اصلا نیست و مشکل از HP هست. AMD به سرعت برای هر بازی و مشکل آپیدت میده منتها روی لپ تاپ HP مشکل دارند به دلیل نوع سوییچینگ و باید خود HP آنها رو ویرایش کنه و بیرون بده که همین کار رو خراب میکنه و HP بسیار بی نظم هست اگر تو سایتش برید برای خیلی لپ تاپها فقط درایور ویندوز 7گذاشته ولی از صفحات متفرقه میشه براشون درایور گیر آورد به سختی.
من روی لپ تاپ خودم AMD نصبه و خیلی ازش راضی هستم همیشه هم که براش آپدیت میاد خودش پیام میده و مستقیم از سایت AMD دانلود میکنم و تمام. اما فقط این سری از سوییچ ایبل ها در بیشتر لپ تاپها مشکل دارند.....
و این مشکل من هم آخرش همانطور که دیدید از درایور بود نه از لپ تاپ و ویندوز!
تازگی intel کارت گرافیک های 650 رو داده بیرون که نسبت به مدل همسطح خود در AMD قوی تر هست که من پیشنهادش دادم و روی خیلی لپ تاپهای جدید نصب هست.
مشکلی که من دارم شما بر نخوردید دو حالت داره یا از این سری جدید سوییچ ایبل HP به دستتون نرسیده یا اینکه گرافیکی که براش نصب کردید در ظاهر نصب شده ولی عملا کار نمیکرده و شما متوجه نشدید. چون نشانه ای نداره ولی تو بازی های قوی اسلوموشن میشه....
از فروشنده ها گفتید باید بگم 80 درصد فروشنده ها تخصص زیادی ندارند و فقط فروشنده هستند! و هر بار که آپدیت جدید بیاد یا سیستم عامل جدید اونها اصلا پاسخ گو نیستند و باید اینقد رآزمون و خطا انجام بدید تا بتونید مشکلتون رو حل کنید. حتی اگر پاسخی هم بدن معمولا بعد از مدتی هست که دیگه همه راه حل رو فهمیدند.
گارنتی هم باید بگم HP گارانتی شرکتی نداره چون ایران تحریم هست و همه گارنتی شرکتهای متفرقه هست اون هم بیشتر تعمیرات سخت افزار. اینجور موردی رو فوری یک بک آپ ری استور میکنن میدن دستتون به جای اینکه آخرین آپدیت کارت گرافیک رو بدن دستتون.