آی پی امداد
abtahi

نرفتن روی حالت خشک کن

yaserkhoshnood

کاربر vip
vip
کاربر
2024-10-29
9
8
گیلان
سلام ، استادان گرامی یه برد ماشین لباسشویی ال جی (پاکشوما) برای تعمیر دارم تعمیرکار که برد را باز کرده میگه روی حالت خشک کن نمیره تخلیه انجام میشه روی ۱۱ دقیقه دیگه ادامه نمیدهم موتور سالمه منم رله ها را تست کردم مشکل ندارد ظاهر برد مشکلی نداره ، ممنون میشم راهنمایی کنید چند تا عکس از برد میزارم

پیوست‌ها

• 247.6 کیلوبایت بازدیدها: 16
  • 230.4 کیلوبایت بازدیدها: 16
  • 133.8 کیلوبایت بازدیدها: 11
  • 197.2 کیلوبایت بازدیدها: 16
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NICHICON

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,351
1,579
فیلتر صافی و پمپ و مسیر شیلنگ های تخلیه رو بررسی کرده؟خازنهای برد رو هم با ecr متر چک کنید.

yaserkhoshnood

کاربر vip
vip
کاربر
2024-10-29
9
8
گیلان
فیلتر صافی و پمپ و مسیر شیلنگ های تخلیه رو بررسی کرده؟خازنهای برد رو هم با ecr متر چک کنید.
ممنون ،فیلتر و پمپ مسیرها همه چک شده مشکلی نداره خازن خاصی را باید چک کنم یا کلا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,512
12,146
سلام
من دقیقا ال‌جی خونه خودمون همین مشکل داشت همین مدل بود
من سه تا رله ابی رنگ بزرگ درآوردم از مدار با لامپ 200 وات تست کردم ولی همه سالم بودن قبل از درآوردن روشون شماره زدم و موقع نصب جابجا لحیم کردم بستم الان دوماهه درست کار میکنه

دکمه های دستگاه خیلی بد کار می‌کردند که تعویض کردم

حالا عیب چی بوده نمیدونم چون اصلا تخصصی روی ماشین لباسشویی ندارم
ولی داره کار میکنه

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
224
201
مازندران،نور
ممنون ،فیلتر و پمپ مسیرها همه چک شده مشکلی نداره خازن خاصی را باید چک کنم یا کلا
درود،مطمئنید موتور سالمه؟ی وقتایی ذغال آخرشه یا گیر میکنه همین مشکل پیش میاد،بعدشم اگه از موتور اطمینان دارید ترایاک هم پیش اومد بازی در میاره

yaserkhoshnood

کاربر vip
vip
کاربر
2024-10-29
9
8
گیلان
درود،مطمئنید موتور سالمه؟ی وقتایی ذغال آخرشه یا گیر میکنه همین مشکل پیش میاد،بعدشم اگه از موتور اطمینان دارید ترایاک هم پیش اومد بازی در میاره
سلام موتور را جدا تست کردم هر دو دور سالم بود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NICHICON

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
224
201
مازندران،نور
ترایاک اگه اورجینال دارید تعویض کنید و خازن‌های پلی استر قسمت موتور هم تعویض کنید تست بگیرید،البته قبلش کانکتور موتور هم قسمت اتصال روی برد و هم روی موتور رو چک کنید و قسمت نری کانکتور روی برد رو شارژ قلع کنید

آخرین ویرایش:

yaserkhoshnood

کاربر vip
vip
کاربر
2024-10-29
9
8
گیلان
ترایاک اگه اورجینال دارید تعویض کنید و خازن‌های پلی استر قسمت موتور هم تعویض کنید تست بگیرید،البته قبلش کانکتور موتور هم قسمت اتصال روی برد و هم روی موتور رو چک کنید و قسمت نری کانکتور روی برد رو شارژ قلع کنید

پیوست‌ها

بالا