آی پی امداد
abtahi

نداشتن خروجی ولتاژ در پاور t2tz-30t

yousef.p

کاربر
2022-03-04
1
0
سلام من هم داشتم روی پاور a1کار میکردم خروجی کنترول برد رو دارم ولی چون کنترول برد موجود نداشتم فکر کردم فرمان خروجی هشبرد باید توسط کنترول برد داده بشه و فکر کنم باید صبر کنم تا کنترول برد باشه و تست کنم
این پاور موقع روشن شدن اگه خروجی سالم باشه فقط یک لحظه ولتاژ میده شما همینو داشته باشی اوکیه

h_sarghani

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2021-08-13
249
43
35
مشهد
پاور t2tz دارم خروجی هشبرد ازاد نمیکنه
ncp, تعویض شد، جفت درایور های ماسفت های خروجی تعویض شد
اتصالی هم نداره
ارور ۳۵ میده

arman_hasnva

کاربر
2017-04-10
7
4
پاسخ : مشکل پاور t2tz-30t

سلام همکاران عزیز
من به این مشکل برخوردم، دوستان داخل پاور یک ماژول هست، یک کارت پروگرم، که یه دونه آی سی ورژن 9 یا 11 روشه که وقتی پاور میسوزه، هگزش میپره، از طریق جامپر آی سی رو پروگرام کنین، خروجی 15 ولت میاد، موفق باشین
پیت اوت و پروگرامر و فایل هگز رو از کجا تهیه کنیم؟

behzadzxx

کاربر vip
vip
کاربر
2019-10-31
14
12
41
سلام یه پاور t2tz دارم که چنتا از مقاومتهای smd سوختن و شماره روی آنها هم به طور کامل مشخص نیست از همکارا کسی این پاور را داره یه عکس واضح از قسمت مشخص شده در این عکس ارسال کنه یا مقدار مقاومتها رو بنویسه ممنون میشم
5 اهم

behzadzxx

کاربر vip
vip
کاربر
2019-10-31
14
12
41
سلام یه پاور t2tz دارم که چنتا از مقاومتهای smd سوختن و شماره روی آنها هم به طور کامل مشخص نیست از همکارا کسی این پاور را داره یه عکس واضح از قسمت مشخص شده در این عکس ارسال کنه یا مقدار مقاومتها رو بنویسه ممنون میشم
2 میشه 5اهم
1رو نمیدونم ولی فکر کنم همین مقدار بندازی مشکلی پیش نیاد

JurdanWineski

کاربر
2024-05-10
1
0
iran
سلام. دقیقاً منم مشکلم بعد از آپدیت کردن اتفاق افتاد و پاور دیگه ولتاژ هشبردهارو نمیده. توی برنامه اینو مانیتور هم پاور شناسایی نمیشه . ظاهراً دستگاه باید دانگرید بشه، حالا فایل دانگرید رو از کجا گیر بیارم و روش دانگرید به چه صورت هست. اگر روش دیگه ای برای حل این مشکل هست بفرمایید
سلام. من هم یه t2tz آپدیت کردم یکماه درگیرم کرد. بعد از 30 ثانیه ارورهای عجیب غریب بیشتر 43 و 35 حتی یکبار ارور 161 زد که تو هیچ جا ندیدم همچین اروری. ریست الکی وقت و بیوقت. دمای بالا چیپها. مهمتر اینکه پاور ورژن 7.66 GP بعد از یک هفته شد 13.66. خلاصه بعد یکماه با آپدیت به اولین نسخه مشکل حل شد. ارور 0 دما نرمال. اگه میتونید از طریق آی پی وارد کنسول بشید نسخه 2019 فریمور 81559 رو امتحان کنید. البته من این مطلب رو اینجا میزارم چون تو این یکماه متوجه شدم خیلی‌ها رو t2tz بعد از آپدیت 2020 دچار مشکل شدن. موفق باشید..

بالا