pc repairman
کاربر
- 2013-10-02
- 160
- 343
مهندس ، متاسفانه بعد از نصب اینورتور جدید هم موفقیت حاصل نشد . من اینورتور را با یه فلورسنت یه ال سی دی دیگه( که البته به سلامتش شک دارم ) هم زدم ولی جواب نگرفتم . برق اینورتور را با لمس میشه حس کرد ؟ یا راه دیگه ای برای تست هست ؟ میترسم اینورتور خریداری شده هم خراب باشه .دوست خوبم
بله شما درست می فرمائید اینورتر اصلی لپ تاپ کلا حذف می شه .منظور بنده حالت کلی سیم بندی در مورد اینورتر هایی بود که روی برد تغذیه هستند و برای مانیتورهای معمولی هم کاربرد داره .بهرحال سعی می کنم سیم بندی رو به ساده ترین حالت توضیح بدم که شما هم در پست بعدی اعلام کنید ،اینورتر رو وصل کردم و راه افتاد .
طبق دیتاشیت آی سی کنترلر اینورتر خود لپ تاپ ،پایه های EN و DIM رو پیدا کنید یا شماره آی سی رو بنویسید تا پایه ها مشخص بشه .بعد با تست بوق ببینید این پایه ها به کدوم پین روی کانکتور وصل می شوند .مثلا پین EN به دومین پین کانکتور وصل هست و به همین ترتیب پایه DIM به پین شماره 3 ( مثال بود ) .پین های ولتاژ و گراند هم که به راحتی قابل تشخیص هست .وقتی هر 4 پین مشخص شدند ،اینورتر اصلی لپ تاپ رو کلا حذف کرده و پین های مشخص شده رو به محل خودشون روی اینورتر یونیورسال بزنید .امیدوارم کاملا گویا و کاربردی بوده باشه .
موفق باشید .
آخرین ویرایش: