fidelix
25032a
1A1A1
SDA116507
1137
دقیقا اینجوری روی ای سی نوشته وترتیب نوشته هانیزبهمین صورت هست واز دوستان ماهر واستادی که توی سایت هستند واین رسیور دم دستشون هست میتونید یه استعلامی بکنید.رسیوردیسکاوری گالکسی باتشکراز رسیدگی سریع شما بی صبرانه منتظر نتیجه هستم.
سلام
برادر عزيز مثل اينکه شما قوانين سايت و قوانين بخش پروگرامرها رو نخونديد ؟
قوانين بخش ، قبل از ايجاد تاپيک يا پست جديد مطالعه فرماييد
از نوشتن نام هر نوع رســــــــــــــــــيــــ ـــــــور يا تجهيزات ماهـــــــــــــــواره اي در اين بخش از سايت خوداري فرماييد ، ميتوانيد نوع آي سي فلش يا شماره آن همراه با يک تصوير از برد قرار دهيد اما نوشتن نام دستگاه هاي رســــــــــــــــــــ يور و يا ساير تجهيزات ماهــــــــــــواره اي در سايت ممنوع مي باشد . اگر نوشتن نام دستگاه يا نوع آن مهم باشد ميتوانيد به صورت پيغام خصوصي به نماينده شرکت اطلاع دهيد يا به مراجعه به اينــــــــــــــــــــــ ـجا به صورت ايميل يا به صورت تلفني به شرکت اطلاع دهي
قوانين سايت :
بحث و تبادل نظر در مورد مــــــــــــــــــــــــ ــا **** هــــــــ ــــ ـــــو**ا*ر*ه و لوازم جانبي آن و مباحث مربوط به اين مبحث در سايت ممنوع بوده و در صورت مشاهده حذف شده و با کاربر خاطي برخورد جدي خواهد شد .
اين از قوانيني که نخونديد ، اما در مورد آي سي فلش مورد نظر شما که فرموديد با نمونه هاي 9696 و 9898 يکي هست بايد خدمتتان عرض کنم که اين مدل ها داراي آي سي نمونه پهن با بسته SO8 هستند و معمولا شماره هاي به کار رفته :
W25Q16
MX25L1605A
S25FL016
هستند ، ضمنا شما ميتوانيد از هر آي سي دو مگ SPI هشت پايه به جاي اين آي سي ها استفاده کنيد ( البته بنده در نمونه هاي فوق تست کردم و بدون مشکل کار کرده )
البته ظاهرا آي سي شما چهار مگ هست و اگر قصد Read کردن آي سي را داريد بايد با نمونه هاي 25x32 اينکار را بکنيد يعني نمونه هاي SPI که ابتداي آنها 25 و انتهاي آنها 32 باشد ، مثل همين نمونه اي که مسئول فني شرکت محترم TNM معرفي فرمودند .
قبل از انجام اينکار هم بايد وارد قسمت Setup نرم افزار پروگرامر شويد و گزينه :
Continue when The Device ID is not present
را علامت بزنيد و بعد شروع به خواندن آي سي کنيد .
آي سي که شما فرموديد اگر اشتباه نکنم بايد از خانواده X25032A - X25064A از شرکت Renesas باشد .
ديتاشيت آي سي را ضميمه کردم ، در نهايت اگر موفق به خواندن يا پروگرام آي سي نشديد بهتر است يک آي سي چهار مگ ديگر از همين سري يا يک شماره ديگر که در ليست پروگرامر هست پيدا کنيد و از اين آي سي جديد استفاده کنيد و آي سي قبلي را هم براي اضافه شدن به ليست قطعات به شرکت TNM ارسال فرماييد .
ضمنا فايل فلش دستگاه مورد نظر شما در بخش غير تخصصي در قسمت فايل هاي فلش موجود هست ، فايل سالم و تست شده هست و خودم روي يک نمونه تست کردم اما متاسفانه شماره آي سي فلش را ننوشتم ، ولي فکر مي کنم EN25F32 - SO8 باشد / يا حق