بنده هم همین اخلاق رو دارم و ابزار های غیر مرتبط با شغلم زیاد و البته در حد کنترل شده میخرم و استفاده میکنم ( اخه ابزار اعتیاد داره ، ادم میره حسن اباد میخواد همه رو بخره)نجاری، جوشکاری و لوله کشی و نقاشی، محل کارم را خودم انجام میدهم و در پاره ای موارد ساخت ابزاری که به ذهنم میرسه و در بازار اصلا ساخته نشده، میسازم، برای همین، در تمام زمینه ها، ابزار تهیه کرده ام
امپرش ۳بود ترانسشم سوخته بود کارایش حالا بهترهکارایی هم داره ؟ خیلی کار عجیبی کردی
اگه برد خودش خراب بوده ، چرا برد خودشو تعمیر نکردی؟!!!
سلام مهندس یک سوال ایا محل کار شما مغازه است یا یک دفترهمیشه عاشق شغلتان باشید و هر چه شما را به آرامش میرساند، انجام دهید، بخش آشپزخانه نقلی و بخش انتظار مشتریان،استفاده از رنگهای شاد و کنار اینکارها،، پخش یک موزیک بسیار لذت بخش است، البته سیستم صوتی بسیار خوبی در نظر بگیرید،، مطمئن باشید از کار خسته نمیشوید
مغازهسلام مهندس یک سوال ایا محل کار شما مغازه است یا یک دفتر
سلام آقای محمودیبسيار عالي جالب بود
دوستان ديگر هم عكسي از ميز و ابزارهايي كه دارند قرار بدهند و اگر تجربه اي دارند هم اعلام كنند مثل همين تجربه دوست عزيز كه از فن كامپيوتر براي كشيدن دود لحيم استفاده كرده
من كه زياد دود لحيم خوردم فكر ميكنم ديگه كم كم بايد عوارضش پيدا بشه
منتظر ديگر دوستان هستيم
سلامسلام آقای محمودی
برای مکیدن دود لحیم راه خیلی بهتری وجود داره. فن ، دود لحیم رو کنار میزنه . از بین نمیبره بنابراین این بو طی چند ساعت از طریق تنفس وارد ریه تون میشه
میتونید از لوله پلیکا یا دودکش بخاری گازی استفاده کنید . یکسری دودکش هستن از جنس پلاستیک که برای مصارف هود آشپزخانه و پکیج رادیاتور و ... استفاده میشه . حالت فنری داره و راحت جمع میشه و به اندازه دلخواهتون درمیاد . یکسری لوله بخاری گازی هست که بسیار نرم و حالت پذیر هستش . از این ورق های گالوانیزه ها نیست . اونم مثل دودکش پلاستیکی کاملا جمع میشه .حالت میگیره و به اندازه دلخواهتون درمیاد.میتونید هرکدوم که خواستید انتخاب کنید یه سرش رو به جای لوله بخاری قرار میدیم و قبل از اون یک هواکش (از این هواکش هایی که توی سرویس بهداشتی استفاده میشه ) داخل سوراخ لوله بخاری میذارید و سر دودکش رو به اون وصل میکنیم و داخل سوراخ بخاری میکنیم . سر دیگه هم بصورت آویز بالای میز کارتون (جایی که بیشتر لحیم کاری میخواید انجام بدید) باشه
مکش هواکش باعث میشه مدام هوا از توی لوله در حال مکش باشه و به این صورت دود لحیم کاری مکیده میشه و بجای پخش شدن در هوا مستقیماً از طریق دریچه بخاری به بیرون هدایت میشه
یه نمونه توی فتوشاپ درست کردم براتونمشاهده فایلپیوست 202456