- 2007-05-09
- 5,028
- 106,707
با سلام :سلام ببخشید دوباره مزاحمتون میشم
من نمیخوام که دقتش در حد صدم پیکوفاراد باشه من میخوام اگه یک خازن با ظرفیت مثلا 25/800 پیکو فاراد وصل کردم بتونه نشون بده یعنی بصورت 800 پیکوفاراد یا حتی 2/800 نشون نده و دومین رقم اعشار هم باشه .
اگر این مدار نمیتونه پس چرا نوشته :
Range : 0.010 pf to 1 mfd
و
measurement capabilities range from 0.01pf
برداشت من اینه که میتونه خازنهایی با ظرفیت 02/0 پیکوفاراد یا 25/0پیکوفاراد یا 32/50 پیکوفاراد رو نشون بده
اگه اشتباه میکنم لطفا بگید که روش وقت نگذارم . یه بخشی از پروژه من اینه که ظرفیت خازنی چند تا خازن رو برای تشخیص خازن اندازه بگیرم و اختلاف اونها با هم در حد صدم هست مثلا 25/10 پیکوفاراد و 35/10 پیکوفاراد و 45/10 پیکوفاراد البته این بخشی از پروژه هست . باز هم ممنون از راهنماییهاتون با تشکر
عزيزم شما اگه بتونيد يك خازن به ظرفيت مثلا يك پيكوفاراد بدون تلرانس پيدا كنيد شايد از مدار درك خوبي داشته باشيد .{تلرانس خازن ها هم نسبت به قطعه باز تلرانس دارند كه خارج از سنجش اينگونه مدارات هست }.
منظور متن در اين مدارات اين است كه مثلا اعدادي را ميتونن زير يك و به صورت صدم نشون دهند بطور مثال بجاي نشان دادن 2 نانوفاراد ممكن است عدد 1.99 پيكونشان دهد و بالاعكس ....
توجه فرماييد كه خازن ها هرچه قدر هم حساس پيشرفته ساخته بشه بازم نسبت به درجه حرارت محيط و دماي مدار و قطعات و .... خيلي پارامترهاي ديگر حساسيت نشون ميدهند بنابرين بر فرض مونتاژ اينگونه مدارات نبايد انتظار دلخواه تان را داشته باشيد {اين دقت مورد نظر شما فقط و فقط در صنايع نظامي و فضايي با كنترل تمام اتوماتيك نرم افزاري و سخت افزاري كاربردويژه دارند و در حد يك اماتور يا حرفه اي مقدور نمي باشد .
ديگه بقيه را به عهده خود تان وامي گذاريم .
با تشكر .
موفق باشيد .