فقط نظرات رو بخون راجع به دیجی کالا ، هر چی خواستی بگیری فقط از این سایت نگیریه لینک از dec میدید ؟
اینه:
https://www.digikala.com/product/dkp-1099982/مولتی-متر-دیجیتال-اتورنج-سلکتوری-acdc-کارخانه-dec-مدل-dec330fc/
من یه victor 890h پلاس گرفتم کمی از vc97 بالاتره ، آی سی و دوو تا هم فیوز داره ولی مشکل بزرگی که داره دوتا باتری قلمی می خوره که خیلی زود تموم می کنه ، فک کنم 97 جدید هم قلمی می خوره ، خواستی بگیری حتما باتری شارژی خود شرکت ویکتور هم بگیر ، من از تست ایران گرفتم که هم قیمتش هم برخوردشون خیلی بهتر از دیجی کالای کلاهبرداره
سلام
یا طبق فرمایش مهندس uni-t بگیر یا dec یا کیوریتسو.این دوتا شبیه هم هستن.اگه دک اصلی بتونین گیر بیارین فوق العادس.رنگش خاکستریه.تقلبی هاش مشکی رنگه.
اینایی که تو بازاره کلا زرد و نارنجی هرچی هست بجز فلوک اونم اصلش بقیش واسه مصرف خونگیه اونم فقط جای فازمتر!!!
دک و کیوریتسو خازن سنجم دارن.نمیگم خوب ولی کار رو راه میندازن.رنج خودکار هم هستن.من بالای ۱۰ مدل اهمتر ترکوندم ولی هرکاری کردم این دوتا منو از رو بردن.توی حالت تست دیود،باهاشون خازن تغذیه دشارژ میکنم!!!!
در مورد vc97
سرچی که زدم گفته شده
تو فرکانس خطا داره
و همینطور :
"این مولتی متر از نظر کیفیت پایین تر از برند mastech می باشد .
همچنین این مولتی متر قابلیت تست مقاومت و دیود و اتصال کوتاه در مدار را در حالت وصل بودن تغذیه و یا شارژ بودن خازن های مدار و یا اتصال باقی المان های ولتاژی ندارد و در صورت تست در این حالت بخش تست مقاومت و دیود آسیب خواهند دید ."
نظر تون چیه؟یا مثلا
درود،ممنون
میشه مدل دقیق " dec" رو هم بگید ؟