baran17862
کاربر
- 2008-11-08
- 26
- 89
اگر LED سفید را 4تا4تا بدون مقاومت ببندم چطوره ؟
اشکال نداره بدون مقاومت ؟
اگه تعداد ledهات کم باشه میتونی کمتر از 300 یا 200ولی واسه led های بیشتر بهتره روشی که اساتید گفتن عمل کنی تا بعدا دچار مشکل نشیاگر LED سفید را 4تا4تا بدون مقاومت ببندم چطوره ؟
در یکی از انجمن ها،روش دیگری رو دیدم که فکر کنم خیلی راحت تر از سری و موازی کردن ال ای دی ها باشه.روش کار به این صورته که تمام ال ای دی ها رو موازی می کنیم.برای تغذیه از پاور کامپیوتر استفاده میشه.اون هم از شاخه 5 ولت که می تونه جریان زیادی رو بده.فقط باید تغذیه رو با یک مقاوت توان بالا سری کرد(3 تا 10 اهم،5 وات به بالا-بستگی به تعداد ال ای دی ها).
منبع:////////////////////////////////////////////////////
دوست من مطمئن باشین 6ماه بعد نور ledها کم خواهد شد که یکی از معایب این روشهدر یکی از انجمن ها،روش دیگری رو دیدم که فکر کنم خیلی راحت تر از سری و موازی کردن ال ای دی ها باشه.روش کار به این صورته که تمام ال ای دی ها رو موازی می کنیم.برای تغذیه از پاور کامپیوتر استفاده میشه.اون هم از شاخه 5 ولت که می تونه جریان زیادی رو بده.فقط باید تغذیه رو با یک مقاوت توان بالا سری کرد(3 تا 10 اهم،5 وات به بالا-بستگی به تعداد ال ای دی ها).
منبع:////////////////////////////////////////////////////
با سلامدوستان عزیز من برای هر ال ای دی یک مقاومت گذاشتم و بعد با یک منبع تغذیه 12 ولت وصل کردم چندتا کلمه درست کردم که دوتاشون کاملا عالی بود اما یکی از کلمات کم نور هست یعنی ال ای دی هاش کم نورن.همه ال ای دی ها هم از یک مارک اچ دی هستندکسی میدونه چرا یکی از کلمات من کم نور شده در حالی که اون دوتای دیگه پر نور و خوبه؟؟؟/؟/
سلام دوستان
خسته نباشید
بنده قراره از هفته آینده کار ساخت تابلوهای ال ای دی ثابت رو شروع کنم...
نرخ گذاری به چه صورت هست؟
متریه؟ کیلوییه، چجوریه؟
ممنونم میشم راهنمایی کنین. تشکر