درود
اگه ۳۰ ساله پیش من این پست را میدیم دو تا سوال برام پیش می امد .
۱ -چرا ترانسی که روی ان نوشته شده ۲۴ ولت ۳۳ ولت شده ؟
۲-از کجا میشود فهمید که این ترانس که دوست مان در پست اول گذاشته است بطور تقریبی نه دقیق دقیق چند امپر میدهد؟
همکارهایی که اسکوپ دارند براحتی میتوانن سوال من را جواب دهند .
با تشکر
درود بر شماد استاد عزیز
از آنجاییکه این دوست بزرگوار ترانسش کار راه انداز نبود و اطلاعاتی هم که قرار میداد ناقص بود لذا پاسخ فایده ای هم نداشت
هر چند با این وجود در پست 8 رسما بهشون پاسخ دادم و گفتم
لذا اگر واقعا این اطلاعات ترانس درست میبود این ترانس همونی بود که خودش میخواست و احتیاج به هیچ گونه دستکاری هم نداشتضمنا اگر اینهایی که میگی واقعا اوکی باشه این ترانس هیچ مشکلی نداره و به چیزی نیاز نداری
فقط خواهشا این سری وقت بزار و سرسری پاسخ نده خودت ضرر میکشی
با اجازه در مورد پاسخ به سوال شما
ولتاژ 33 ولت مستقیم این ترانس در واقع همان 24 ولت متناوب میباشد که پس ازیکسو سازی و مستقیم شدن به 33 ولت یعنی نقطه اوج خودش رسیده۱ -چرا ترانسی که روی ان نوشته شده ۲۴ ولت ۳۳ ولت شده ؟
لذا ولتاژ 33 ولت موثر ترانسی که یکسوسازی گردیده در واقع همان 24 ولت میباشد
بابت همین بنده در پست 8 عرض نمودم ترانس و ولتاژ اون مشکلی ندارد
ولی ایشون چون اطلاعات کاملی نداشتتد مرتب به دنبال راهی برای کم کردن ولتاژ میگشتند و فکر میکرد واقعا 33 ولت هست و باید به طریقی ولتاژ رو کاهش بده
ضمنا مثالی که در این رابطه میتونم عرض نمایم دقیقا مانند 220 ولت برق شهری میباشد که پس از یکسوسازی تبدیل به 310 ولت میگردد
آیا این ولتاژ رو باید کم کرد ؟ خیر
بصورت دقیق تر بخواهیم محاسبه نماییم باید ولتاژ متناوب رو در 1,41 ضرب کنید تا مقدار ماکزیممش (یعنی اوجش ) مشخص شود که اینجا 310 ولت میشه همان ولتاژ مستقیم شده برق شهری
بنده اسکوپ ندارم ولی در رابطه با آمپر این ترانس میتونم حدس بزنم زیر 500 میلی آمپر باید باشه
با تشکر از شما که باعث بازتر شدن موضوع گردیدید