استاد رجبی فرکانس متر من از همون نوع فرکانس متری هستش که روی مولتی مترها استفاده میشه.موج مورد استفاده من هم سینوسی هستش.اما نمی دونم چرا جواب نمی ده؟؟؟؟یعنی فرکانسی نشون نمیده/؟؟؟
استاد رجبی فرکانس متر من از همون نوع فرکانس متری هستش که روی مولتی مترها استفاده میشه.موج مورد استفاده من هم سینوسی هستش.اما نمی دونم چرا جواب نمی ده؟؟؟؟یعنی فرکانسی نشون نمیده/؟؟؟
استاد فیش استریویی که از خروجی کارت صدا به آمپلی فایر وصل میشود را از پشت آمپلی فایر جدا میکنم و سر مثبت آن را به یک پروب و یکی از سر های بدنه را به پروب دیگر وصل میکنم اما فرکانسی در فرکانس متر نشان داده نمیشه نمیدونم چطوریه؟
استاد فیش استریویی که از خروجی کارت صدا به آمپلی فایر وصل میشود را از پشت آمپلی فایر جدا میکنم و سر مثبت آن را به یک پروب و یکی از سر های بدنه را به پروب دیگر وصل میکنم اما فرکانسی در فرکانس متر نشان داده نمیشه نمیدونم چطوریه؟
با سلام :
فکر کنم خروجی کارت با این روش لوپ نمیشه در نتیجه یک ولتاژ متغییری به فرکانسمتر تان اعمال میشه که از رنج {گام } ان خارج هست میتونید از یک مقاومت 330 اهمی سری شده با یک خازن بیپلار 10 میکرو 50 ولتی و یا اینکه همزمان اسپیکر خود را نیز وصل کنید تا از بلندگو صدای فوق را بشنوید و همزمان فرکانس انرا بگیرید وتوجه کنید که فرکانسمتر قادر نیست امواج ترکیبی را شمارش کند لذا فقط از تک طیف باید استفاده کنید .
موفق باشید .
سلام
ببخشید قبلا یه نرم افزار دیدم که مقدار مقاومتهای smd رو که به صورت کد مقدارشون رو نوشتن میزد
مثلا e89 رو میدادی بهت میگفت مقدارش چقدر هست .
اون برنامه رو اگر کسی از دوستان دارن بزارن ممنون میشم .
با تشکر
سلام
ببخشید قبلا یه نرم افزار دیدم که مقدار مقاومتهای smd رو که به صورت کد مقدارشون رو نوشتن میزد
مثلا e89 رو میدادی بهت میگفت مقدارش چقدر هست .
اون برنامه رو اگر کسی از دوستان دارن بزارن ممنون میشم .
با تشکر
با سلام :
در همین بخش اموزشی - تاپیک معرفی نرم افزارهای الکترونیکی [hide] http://www.irantk.ir/f125/ [/hide]و هم چنین در همین تاپیک { اموزش گام به گام >> معرفی نرم افزار ها ...} SMD ..? جستجو کنید .
با سلام :
خیلی از دوستان و کاربران در سیم پیچی های مورد نیاز با هسته فریت تروییدی و میله ای و .... و همچنین در محاسبه ظرفیت سیم پیچ و خازن همراه ان در مدارات رادیویی و صوتی با مشکلاتی مواجه هستند اگر فکر میکنید شما نیز در این گروه قرار گرفته اید !!!!
نرم افزار کم حجم و کامل زیر مشکل گشای شما خواهد بود .
برای بکارگیری از نرم افزار فوق میتونید از شکل نیز کمک بگیرید .
[hide] [/hide][hide][/hide][hide]مشاهده فایلپیوست LCf calclat.zip[/hide]
دانلود کنید .
موفق باشید .