راهی هست که صدا یا گرافیک کامپیوتر بدون سی دی نصب بشه گفتن راهی هست
کد:
راهی هست که صدا یا گرافیک کامپیوتر بدون سی دی نصب بشه گفتن راهی هست
سلامامیدوارم دوستان سریع مشکلمو بر طرف کنن من یه مادربرد mashin دارم که تو نصب ویندوز در تایم 34 صفحه ابی میده و بایوسشم ponex .هاردو عوض کردم رمو عوض کردم گرافیکو عوض کردم و در اخر فکر خودم به بایوس رفت و از اونجایی که روی مادربرد چیز خاصی ننوشته بود و فقط روی پل شمالیش نوشته بود machin یا یه همچین چیزی می خواستم ببینم همچین مادر بردی با این اسم داریم اگر داری بایوسشو از کجا پیدا کنم تا اپدیتش کنم ممنون. اونیکی سوالم که 2 هفته طول کشید تا عزیزان پاسخ بدن امیدوارم این یکی به سر نوشته اونیکی دچار نشه
با عرض سلامامیدوارم دوستان سریع مشکلمو بر طرف کنن من یه مادربرد mashin دارم که تو نصب ویندوز در تایم 34 صفحه ابی میده و بایوسشم ponex .هاردو عوض کردم رمو عوض کردم گرافیکو عوض کردم و در اخر فکر خودم به بایوس رفت و از اونجایی که روی مادربرد چیز خاصی ننوشته بود و فقط روی پل شمالیش نوشته بود machin یا یه همچین چیزی می خواستم ببینم همچین مادر بردی با این اسم داریم اگر داری بایوسشو از کجا پیدا کنم تا اپدیتش کنم ممنون. اونیکی سوالم که 2 هفته طول کشید تا عزیزان پاسخ بدن امیدوارم این یکی به سر نوشته اونیکی دچار نشه
بله دوست گلم منظورم همون E MACHINE بود حالا بایوسشو از کجا پیدا کنم دوست عزیزمون گفت مشکل از سی پی یو هست ولی من سی پی یو رو هم عوض کردم مشکل همچنان پا بر جاستبا عرض سلام
منظور دوست عزیز از مادر برد E Machine است که این شرکت از کارخانجات مختلف ، خریداری و آرم شرکت خود را بر روی آن حک و یا بر چسب میزند و تولبد کننده نیست.
بله دوست گلم منظورم همون E MACHINE بود حالا بایوسشو از کجا پیدا کنم دوست عزیزمون گفت مشکل از سی پی یو هست ولی من سی پی یو رو هم عوض کردم مشکل همچنان پا بر جاست