- 2006-10-21
- 336
- 776
سلام
دوست عزیز به دلیل مشگلاتی مدتی بود نتوانستم که روی این مادربرد کار کنم. امروز که شروع کردم برای کار . و همه چیز رو آماده کردم وقتی سیستم رو روشن کردم با تعجب دیدم سیستم به خوبی بالا اومد و بوق پست سلامت رو هم زد و تصویر هم اومد. خیلی تعجب کردم . چون قبلا به مدت 3 روز باطری بایوس را هم در آورده بودم اما سیستم کار نکرده بود. اما بعد از حدود 2 هفته الان روشن شد برای اینکه مطمئن بشم گذاشتم حدود 1 ساعت هم روشن موند و هیچ مشگلی پیش نیومد.
حالا به نظر شما مشگل چی بود؟
راستی مادربرد های دیگری هم هست که باید برم سراغشون به کمک شما
با تشکر
مادربرد را امروز دوباره روشن کردم ولی باز هم بوت نشد . رم و سی پی یو و کارت گرافیک را جدا کردمسلام
با توجه به اینکه مشگل حل شده بود و مشگلی نبود . و چندینبار خاموش و روشن کرده بودم . اما در همین حین تصویر مونیتور رفت .سیستم رو ریست کردم و دیگه تصویر نداد و مانند قبل شد. هر کاری کردم بالا نیومد.
راستی وقتی اینطوری میشه خود به خود سرعت فن سی پی یو یواش یواش زیاد میشه.
زمانی هم که بالا اومد در بخش بایوس ولتاژها رو نگاه کردم دیدم همه ولتاژها درسته . فقط ولتاژ 5 ولت یه مقدار جزیی زیاد بود یعنی 5.3 نشون میداد
تمامی خازنها هم از لحاظ ظاهری بادکردگی ندارند . آیا ممکنه این مشگل خازنی باشه؟ چون بعد از مدتی که بیکار افتاده بود خازنها به طور کامل تخلیه شدند
در این حالت ولتاژ 2 سر سلفهای دو رو برسی پی یو را هم گرفتم همگی عدد 1.3v الی 1.4v ولت رو نشون میده
فتها هم حرارت دارند . اما یکی از آنها یه مقداری حرارتش زیاده . سی پی یو هم گرم میشه همچنین چیپستها
سی پی یو را دوباره جا زدم اما اینبار فقط هیت سینگ را روش گذاشتم و گیره ها را نبستم . روشن کردم و بوق ایراد رم را زد که رم نداشت رم را که گذاشتم و روشن کردم بوق هم نزد
من فکر میکنم یا جایی از برد قلع مردگی داره و یا جایی ترک مویی داره چون با یک فشار فیزیکی گاهی بوت میشه و گاهی در هنگام روشن بودن که همه چی ردیفه با یک فشار دیگه تصویر میره و دیگه بوت نمیشه
حالا تصمیم دارم یک شارژ قلع تا جایی که میشه انجام بدم . اما قبلش میخوام مادربرد رو شستشو بدم . حالا با چی بشورمش؟ تینر فوری ؟ خوبه؟