- 2008-06-29
- 1,664
- 18,390
ممنون از پاسخ سریعتون جناب jaxtor.
در مولتی متر دیجیتال وقتی سیم قرمز رو میذارم روی درین یکی از پایه ها افت ولتاژ 545 و پایه دیگر بی نهایت رو نشون میده. برعکس وقتی پایه مشکی روی درین هست یکی از پایه ها 793 و پایه دیگر افت ولتاژ 700 رو نشون میده. باید عوض کنم؟می بخشید در این مورد سوال کردم. من یکی از هنرجویان پارسه هستم ولی نه تو اون موسسه و نه هیچ جای دیگه راه مناسبی رو برای تست فت پیدا نکردم
خازن ها هم ظاهرا مشکلی نداشتن. زیر فت رو هم از نظر اتصالی چک کردم مشکلی نداشت (البته زیر فت بین درین و یکی از پایه ها یک بوق کوتاه می زنه و قطع میشه. ولی پایه دیگر بوق ممتد میزنه ولی فقط تا 40 اهم رو نشون میده و پایین تر از اون نمیاد که فکر نکنم اتصال کوتاه باشه)
راستی بعد از جدا کردن فت و دو تا خازن اطراف اون این بار چیپ جنوبی دیگه گرم نمیشه ولی مادربرد همچنان در حالت No Power هست.
دوست عزیز ایا شما خروجی ایسی I/O را ولت گیری کردید ؟ اول این کار را انجام دهید I/O باید 5 ولت خروجی داشته باشد در ضمن باطری بکاپ را نیز ولتاژگیری کنید که باید 3 ولت داشته باشد اینها را ابتدا ولت گیری کنید و نتیجه را اعلام کنید و
[hide] سپس قطعاتی که در مسیر ورودی رگولاتور 1117 قرار دارند تست کنید به احتمال زیاد اتصال کوتاه یک قطعه در مسیر ورودی رگولاتور با عث داغ شدن این قطعه می شود و اگر قطعه ای در این مسیر اتصال کوتاه نداشت خود رگولاتور را باید تعویض کنید[/hide]
عواملی که باعث روشن نشدن مین بورد می شود
[hide]
1 - خرابی و یا قلع مردگی ایسی I/O
2 - خرابی باطری بکاپ وکریستال کنار ان
3 - خرابی چیپ جنوبی [/hide]
با تشکر
آخرین ویرایش: