سلام
ممنونم از جوابی که داده شد در مورد پاوری که خاموش نمیشه
اما 2 پاور دیگه
پاور اول = مدل access 300w هستش که تو قسمت هیت اولیه چند قطعه سوخته بود عوض کردم یکی از این قطعات یک دیود زنر بود( ZD2) که خیلی واضح نبود شمارش اما تا جایی که تو نستم بخونم نوشته بود 7c2 من هم زنر 6.2 و هم7.2 گذاشتم اما مدار کار نمیکنه
ترانزیستورهای هیت اول 2 تا c4977 و یکی هم c5027 که همه سالم هستند در هیت خروجی هم 2تا دیود شاتکی که سالم هستند و یک رگولاتور 7805 که اونم سالم هستش و 2 تا دیود که سر به سر شده اند که اونها هم سالمند
در این پاور از 2 آی سی KA7500 و LM 393 استفاده شده که این 2 تا آی سی رو با پاورهای دیگه چک کردم سالم بوده
ترنزیستورهای c945 , 2sa733 همه رو چک کردم سالم هستند
من بیشتر قطعات رو با مولتی متر چک کردم (بیرون مدار) اما این پاور راه نیوفتاده
من برای تست از یک لامپ سری تو راه برق اصلی استفاده میکنم تا اگر مشکل داشته باشه و جریان بکشه معلوم بشه که لامپ چیزی رو نشمون نمیده.
پاور دوم = مدل این پاور load man model: Lp-6100 250 W هستش که این پاور در هیت ورودی
یک ترانزیستور فت به شماره SS2N80 و یک فت دیگه هم به شماره P1N60E هستش
در هیت خروجی هم دیود های شاتکی که همه سالم هستند و 2 تا آی سی KA3842 و LM339 وجود داره
ای سی LM 339 را با پاور های دیگه چک کردم سالم هستش
تمام ترانزیستور های مدار رو چک کردم سالم هستند
وقتی لامپ رو در مدار سری قرار میدم لامپ رو شن میمونه و تا جایی که متوجه شدم وربوط به قسمت هیت اول هستش
همه این جریان کشی ها بخاطرترانزیستور فت به شماره P1N60 هستش ولی اون سالم هستش بیرون مدار چک کردم اما وقتی از مدار خارج میشه
دیگه مدار جریان نمیکشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
امیدوارم با راهنمایی های شما دوستان بتونم این 2تا پاور رو درست کنم
سپاسگزارم و منتظر جوابتون هستم