- 2012-03-18
- 10,107
- 80,052
درودسلام
لامپ سری دارم ولی با کل مدار هست و جلوی سوختگی رو نمیگیره مگر اینکه به گفته شما با چاپر سری بشه...
متاسفانه بله تمام این قطعات کامل یکجا با هم میسوزن..
اتصالی در کار نیست ..
در مدار داخلی آی سی uc384xx دیود زنر وجود داره که با افزایش ولتاژ باعث سوختنش میشه و از بیرون پایه تغدیه و منفی آی سی اتصال کوتاه میشه..
منظور من در کار فت اگر پایه گیت از سیگنال تحریک خالی نشه و فت مدام و بدون دخالت مدار نمونه گیر مدام کار بکنه نمیسوزه که باعث افزایش ولتاژ مثل ایراد اول تا ۲۴ ولت میشد ولی به محض اینکه ولتاژ خروجی آی سی به صفر نزدیک بشه و فت از کار بیافته ولتاژ القا سلف با تغذیه ۳۰۰ ولت روی درین با هم جمع شده و در اولین لحظه باعث سوختن مدار میشن و نمیدونم چرا دیود هرزگرد نمیتونه ولتاز اضافی روی سلف رو به ریل DCبرگردونه..
مدار هرزگرد روی چاپر رو هم با دیود و خازن جدید تعویض کردم ولی باز لحظه اول میسوزه
فت ۲n60 رو هم موقتی و بدون بار در خروجی تست کردم و معمولا اگر ازش بیشتر از ۲ آمپر نگذره در این موارد راحت کار میکنه
فقط با تجربه شما میتونه اولیه چاپر خراب باشه چون قبلا مدار پایه اولیه چاپر که به درین فت وصل میشده کاملا سوخته بوده و با سیم مسی اتصال به فت داده شده
بازم شرمنده که جسارت کردم در حد سوادم توضیح دادم و اگر بتونید کمکم کنید این عیب چغر رو بفهمم ممنون میشم
تا الان فکر کنم ۱۰۰هزارتومن بهم خسارت زده😁😁
چاپر نمیسوزه
ایا تونستی ولتاژ خروجی رو قبل از سوختن بفهمی؟
دو مقاومت نمونهگیر قبلا که ۲۵ ولت میداده چه مقاومتهایی بودن و الان چه مقامتهایی جایگزین کردی؟
دیگه به برق وصل نکن تا عیب مشخص بشه و خسارت بیشتری تحمیل نکنه.
مقاومتهای قبلی و فعلی نمونهگیر را بدقت با اهممتر اندازهگیری و اعلام کن.
سپاس