با سلام،
دوست عزیز،عذرخواهم،همیشه در مادربوردهایی که ایراد واضحی ندارند(از قبیل خال زدگی روی آی سی ها یا فت ها یا باد کردن خازنها یا داغ کردن چیپ یا آی سی خاص و...) ابتدا حتما کلیر سی موس و پروگرم کردن بایوس را امتحان کنید.(البته اولین کار که همان چند دقیقه با دقت به مادربورد نگاه کردنه همیشه و در صورت لزوم تمیز کردن مادربورد،باور کنید بارها همکار تعمیرکار! مادربوردی آورده که فقط با یه فوت کردن غبار روی اون درست شده!!)
در مورد تینر زیر چیپ هم اصولا تینر اونقدرها باقی نمیمونه و فراره،با یه دمنده میتونید تینر باقی مونده رو از زیر چیپ خارج کنید،البته همیشه کمی احتیاط و صبر بیشتر مطمینا بهتره.
در مورد فشار آوردن روی چیپ و خاموش شدن سیستم و اینکه فرمودید با عایق این اتفاق نمی افتد،چیپ جنوبی مادربورد مذکور فاقد SMD بر روی آن میباشد و قاعدتا گذاشتن دست با عایق یا بدون آن نباید تاثیری در عکس العمل آن داشته باشد، در این مورد تجربه ای که دارم در یک مادربورد شبیه این اتفاق میافتاد و من فکر میکردم مشکل از چیپه درصورتی که مشکل از سوکت 24 پین پاور تست من بود که با فشاری که روی چیپ میاوردم یکی دو تا از سیم های سوکت لق شده بودند و با این فشار بورد تکون میخورد و بعضی اوقات اونها قطع میشدند و مادربورد خاموش میشد.
حالا که مادربورد سوییچ نمیشه، غیر از اینکه فرمایشات دوستان رو انجام بدید، به نظر این حقیر بهتره سابقه ای که از بورد در ذهن دارید را موقتا کنار گذاشته و به عنوان یک مادربورد No Power که تازه به دستتان رسیده مادربورد را بررسی نمایید سپس نتایج رو با سابقه ای که از بورد در ذهنتان وجود دارد مقایسه و نتیجه گیری کنید.
موفق باشید