mmd.lor
کاربر
- 2021-03-16
- 27
- 23
- 38
1N4007سلام دوستان. میشہ راھنماییم کنید
من یہ چراغ دستی دارم مشکل شارژ دارہ درضمن روی برد دیود D2 منفجر شدہ نمیدونم شمارہ دیود چند بودہ میشہ راھنماییم کنید تا مشکل شارژ کردن برطرف بشہ
1N4007سلام دوستان. میشہ راھنماییم کنید
من یہ چراغ دستی دارم مشکل شارژ دارہ درضمن روی برد دیود D2 منفجر شدہ نمیدونم شمارہ دیود چند بودہ میشہ راھنماییم کنید تا مشکل شارژ کردن برطرف بشہ
1n4007سلام دوستان. میشہ راھنماییم کنید
من یہ چراغ دستی دارم مشکل شارژ دارہ درضمن روی برد دیود D2 منفجر شدہ نمیدونم شمارہ دیود چند بودہ میشہ راھنماییم کنید تا مشکل شارژ کردن برطرف بشہ[.
برد چراغ قوہ من مٹل تصاویر بالا است کہ تصویر رو دوستان پیوست کردن
یا فک کنم مدار بوست رو انجام بدهD9CU ترانزیستور و میتونی D958 جایگزین کنی واون 8003هم یه جور رگولاتور حساب میشه مثال شما فک کن شبیه ایسی رفرس است
چند سال از طرح این سوال گذشته و به سوال کننده شاید کمکی نکنه اما مینویسم باقی دوستان استفاده کنندسلام من یک چراغ قوه دارم که برد داخل اون به مشکل خورده و دیگه شارژ نمیکنه او برد اون ی ای سی وجود داره که رو اون شمارش رو پاک کردن چطور میتونم شمارش رو پیدا کنم
با تشکر
یا فک کنم مدار بوست رو انجام بدهدر واقعیت من
در واقع طبق پیگیری های که انجام دادم درسایت های خارجی اینگونه بیان شده بود که میتواند هم ایسی بوست باشد هم ایسی تنطیم کننده یا رفرنس شبیه TL431یا فک کنم مدار بوست رو انجام بده
درود،در واقع طبق پیگیری های که انجام دادم درسایت های خارجی اینگونه بیان شده بود که میتواند هم ایسی بوست باشد هم ایسی تنطیم کننده یا رفرنس شبیه TL431
سلام ببخشید من در جواب شما چند بار پاسخ دادم که سوال پرسیده شد دیود شماره 2 چه شماره ای من به اشتباه دیود رکتیفایر به شما معرفی کردم عذرخواهی میکنم اشتباه کردم دیود مورد نظر1N5819 و دیود شاتکی استسلام دوستان. میشہ راھنماییم کنید
19سلام دوستان. میشہ راھنماییم کنید
من یہ چراغ دستی دارم مشکل شارژ دارہ درضمن روی برد دیود D2 منفجر شدہ نمیدونم شمارہ دیود چند بودہ میشہ راھنماییم کنید تا مشکل شارژ کردن برطرف بشہ[.
برد چراغ قوہ من مٹل تصاویر بالا است کہ تصویر رو دوستان پیوست کردن
درود، تصویر بذارید.سلام وقت همه مهندسان بخیر یک چراغ قوه شارژی دارم که بعد از مدتی دیگه شارژ نشد فکر کردم مشکل باطری داره که از اون هم نبود
این ترانزیستور KEHE d9cu خیلی داغ میشه مجبور شدم اتصال باطری رو قطع کنم
دوتا چراغ داره چراغ قوه روشن نمیشه
سلام .ببخشید چطور بریم روی پست ۱۳سلام
بجای D9CU می تونید از D882 استفاده کنید. این ترانزیستور منفی حکم کلید برای روشن و خاموش کردن LED چراغ قوه رو داره که بعید میدونم مشکلی داشته باشه.
قطعه 8003 باید یه DC-DC convertor افزاینده باشه که بود و نبودش توی مدار تاثیری در عملکرد چراغ قوه نداره و در حقیقت برای شارژ مثلا مبایل از طریق فیش USB کارآیی داره و نقش پاور بانک رو ایفا میکنه.
قطعاتی هم مثل AN8003 و یا AP8003 که توی جستجو با این شماره پیدا میشه. هیچ کدوم منطبق با این قطعه نیست. و در حقیقت این یه شماره اختصاصی هست که تو پست 13 توضیح دادم.
اما مهمترین بخش مدار آیسی 8 پایه هست که علاوه بر کار شارژ، سوئیچ ترانزیستور D9CU رو هم انجام میده که متاسفانه برای این آیسی هم نمیشه جایگزین پیدا کرد.
لذا بهترین کار همان پیشنهاد پست 13 هست که با جایگزینی برد HY-8006F (و یا از این دست ماژول ها) می تونید هم مدار شارژ و هم روشن خاموش کردن چراغ قوه رو انجام بدید. سایت salambibi این ماژول رو داره.
موفق باشید