با درود
یه تغذیه 12 ولتی 10 آمپر معیوب دستم اومد بازش کردم 2 تا ترانزیستور 13009 داره که هردو سوخته بود
ترانزیستورها به همراه یه مقاومت 10 اهمی و یه دیود شیشه ای 41 " 48 به همراه فیوز
قسمتهای معیوب تغذیه بودن (البته تاجایی که با اطلاعات کم خودم و به لطف اطلاعات داخل سایت کشف کردم)
مابقی دیودها " زینرها و مقاومتها رو هم چک کردم سالمند . فقط دو خازن 220 ولتی بزرگ رو تست و تعویض نکردم
در هر صورت توسط یه لامپ سری تغذیه رو به برق متصل کردم " تغذیه بدون مشکل روشن شد
فقط یه مشکل داره و اونم اینکه ولت متر ولتاژ خروجی رو 11و هفتادو پنج نشون میده وزمانی که یه لامپ به خروجی متصل میکنم نورش در حد 12 ولت نیست
هنگام روشن شدن لامپ هم ولت متر رو میزارم ولتاژ 3و نیم ولت رو نشون میده
موضوع دیگه که به صورت اتفاقی متوجه شدم زمانی که یکی از سرسیمها رو به بدنه لامپ قطع و وصل میکنم" نور هی کم و زیاد میشه همچنین شانسی و رندوم نور لامپ قوی میشه که در این حالت ولت متر فیکس 12رو نشون میده
از نظر لحیم سردی هم کلیه قسمتها رو دو بار شارژ لحیم کردم ولی تغییری حاصل نشد
قسمت خروجی 12 چهار تا خازن داره که اونا رو هم نو انداختم
جهت اطلاع ترانزیستور Q1 که با فلش آبی نشان دادم نسبت به Q2 بیشتر داغ میکنه
دوربین دم دست نداشتم انشا ا... فردا عکس بهتری میزارم
یه تغذیه 12 ولتی 10 آمپر معیوب دستم اومد بازش کردم 2 تا ترانزیستور 13009 داره که هردو سوخته بود
ترانزیستورها به همراه یه مقاومت 10 اهمی و یه دیود شیشه ای 41 " 48 به همراه فیوز
قسمتهای معیوب تغذیه بودن (البته تاجایی که با اطلاعات کم خودم و به لطف اطلاعات داخل سایت کشف کردم)
مابقی دیودها " زینرها و مقاومتها رو هم چک کردم سالمند . فقط دو خازن 220 ولتی بزرگ رو تست و تعویض نکردم
در هر صورت توسط یه لامپ سری تغذیه رو به برق متصل کردم " تغذیه بدون مشکل روشن شد
فقط یه مشکل داره و اونم اینکه ولت متر ولتاژ خروجی رو 11و هفتادو پنج نشون میده وزمانی که یه لامپ به خروجی متصل میکنم نورش در حد 12 ولت نیست
هنگام روشن شدن لامپ هم ولت متر رو میزارم ولتاژ 3و نیم ولت رو نشون میده
موضوع دیگه که به صورت اتفاقی متوجه شدم زمانی که یکی از سرسیمها رو به بدنه لامپ قطع و وصل میکنم" نور هی کم و زیاد میشه همچنین شانسی و رندوم نور لامپ قوی میشه که در این حالت ولت متر فیکس 12رو نشون میده
از نظر لحیم سردی هم کلیه قسمتها رو دو بار شارژ لحیم کردم ولی تغییری حاصل نشد
قسمت خروجی 12 چهار تا خازن داره که اونا رو هم نو انداختم
جهت اطلاع ترانزیستور Q1 که با فلش آبی نشان دادم نسبت به Q2 بیشتر داغ میکنه
دوربین دم دست نداشتم انشا ا... فردا عکس بهتری میزارم
آخرین ویرایش: