آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکل در مدار باتری لپ تاپ Asus R542U

edisone2005

کاربر vip
کاربر
2010-11-21
21
37
بعد از کلی تلاش و جست و جو فهمیدم مشکل چیه :11681: چندتا پیچ نقره ای رنگ زیر لپ تاپ نزدیک رم ها هست ک مس روی برد اونها به صورت قرینه دو تیکه اس ...وقتی پیچ رو میبندی اتصال کوتاه میشه و مجوز باتری رو بهتون میده دنبال این پیچ بگردید اخرشم من رو دعا کنید:angel: 00047384.jpg00047384.jpg

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
سلام . با تشکر از ارائه تجربه خوبتون

به یه نکته باید اشاره کنم اینکه در لپ تاپ های این شکلی که برای مسیر دیتکت باطری در نظر گرفته شده فقط یک جا پیچ و یک پیچ هست

شما فرمودین چند پیچ نقره ای ( ممکنه در مواجه با مورد دنبال چند پیچ با جا پیچ باشند ) .باز هم ممنون

edisone2005

کاربر vip
کاربر
2010-11-21
21
37
با سلام بابت اشتباه پیش اومده عذر میخوام ممنون از نگاهتون منظور بنده این بود تو این سری لپ تاپ من دیدم دوتا پیچ نقره ای داره در اخر من به یک پیچ اشاره کردم شاید بیانم یکم ضعیف بود که شما تکمیلش کردید:29000000:

آخرین ویرایش:

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
با سلام بابت اشتباه پیش اومده عذر میخوام ممنون از نگاهتون منظور بنده این بود تو این سری لپ تاپ من دیدم دوتا پیچ نقره ای داره در اخر من به یک پیچ اشاره کردم شاید بیانم یکم ضعیف بود که شما تکمیلش کردید:29000000:

اختیاردارید . بیانتون هم نقصی نداره بسیار هم عالیه . فقط در زبان نگارش ممکنه برداشت کمی متفاوت بشه . باز هم ممنون از ارائه تجربه خوبتون

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
134
82
تهران
آخه باتریش نزدیک 500 قمتشه :narahan:
سلام ، عزیز جان ۵۰۰ که چیزی نیست پایین ترین قیمته من باتری هایی که تعویض میکنم همه بالای ۸۰۰ هستن هرکسی بخواد باید هزینه کنه یا مستقیم بزنه به برق اگه نمیخواد هزینه کنه ، من امتحان کردم تعمیر باتری لپ تاپ همش دردسر هست میره بعد یک ماه نشده برمیگرده بهتر اینه تعویض کنی

saman_rm

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-03
53
255
باتری ها دارای میکرو هستن که اطلاعات باتری درونشون ذخیره میشه و دستور کنترل باتری رو اون میده یعنی ممکنه سل ها سالم باشه ولی دستور وصل باتری داده نمیشه این مشکل لیمیت گذاشتن برای باتری هاست از طرف سازنده
حالا راهایی داره که خلاصه وار میگم براتون
1- یه سری جیتگ برای باتری ها درست کردن که قیمتشم بالاست میتونید تو گوگل سرچ کنید .
2- برای اون دسته از باتری هایی که برد سالم دارند ولی سل ها مشکل داره یعنی شارژ میشه باتری ولی ماندگاری چندانی نداره در واقع سل ها مشکل دارن
باید موقع تعویض سل ها باید قبل از قطع کردن سل های خراب و جدا سازی اتصالات از برد سیم کشی کنید به سل های موقت که در واقع موازی بسته میشن با سل های خراب . برای اینکه اگر اتصال برد از سل ها قطع بشه دیگه اون برد در 95 درصد مواقع دیگه روشن نمیشه و باید بره برای جیتگ حالا اگر شانس داشته باشیم که فایل جیتگ داشته باشه.

3- یسری از برد های باتری برای دستگاه های خیلی قدیمی هستن که میشه با شورت کردن لحظه ای قسمتی از برد, باتری رو در واقع ریست کرد (دستگاه های 15 سال پیش)

برای همین مشکلات و دردسر بازکردن و ریپک کردن باتری واقعا نمیصرفه مگر اینکه یه کننده بیاد سل درجه یک عالی گیر بیاره برای دستگاه خودش استفاده کنه
وگرنه مشتری عادی نه ارزش کار رو درک میکنه و نه توجیه اقتصادی داره مگر اینکه دیگه یه باتریی مشتری بیاره که تو بازار داخل و خارج نباشه وارزش این کار رو داشته باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HS13&86
بالا