یه سوال از اساتید
اخیرآ ماشین ما راه میافته و شروع به شستشو میکنه، ولی بعد از حدود 30 تا 40 دقیقه یه دفعه از کار وا میسته و چشمک میزنه
مشکلش چی میتونه باشه؟ :smilie_help:
درود یه دستگاه ماشین لباسشوی حایر تایمر دار هستش که چراغ قفلش چشمک میزنه و به همین دلیل ماشین لباسشویی کار نمیکنه -- یه بار کلید پشت درب رو هم عوض کردم ولی بازم همون مشکل وجود داره
به نظر شما مشکل از کجا هستش ؟؟
سلام
لباس شویی حایر یه کم عجیب غریبه! برا راه اندازیش ما همیشه اول میزاریمش روی عدد 16 بعد روی شماره برنامش، در غیر اینصورت یا همینطور چشمک زن میمونه یا اگر روشن بشه، برنامشو قاطی اجرا میکنه
مشکل ازاین هم میتونه باشه
علتش اینه که برد این مدل ها نمیتونه در آخر خودش رو ریست کنه وبرنامه 16 حالت پاک کن حافظه عمل میکنه،لباسشویی های جالبی نیستن، بعد از چند سال ،نمایندگی حایر واسنوا رو پس دادم وخودم راحت کردم
یه سوال از اساتیداخیرآ ماشین ما راه میافته و شروع به شستشو میکنه، ولی بعد از حدود 30 تا 40 دقیقه یه دفعه از کار وا میسته و چشمک میزنهمشکلش چی میتونه باشه؟ :smilie_help:
سلام
دوستان من یه ماشین لباسشویی حایر مدل XQG50-811 گرفتم که برنامه شستشو را متوقف نمیکنه.همینجوری واسه خودش میشوره تا خاموشش کنی!!
مشکلش چی میتونه باشه؟
بعد اینکه این مدل دو تا ورودی آب سر دو گرم داره و از طرف دیگه گرم کن آب هم داره اگه آب گرم می کنه ورودی آی گرم چیه پس؟
البته الان فقط یکی از ورودیها به آب سرد وصله و اون یکی هنوز وصل نیست.
سلام
دوستان من یه ماشین لباسشویی حایر مدل XQG50-811 گرفتم که برنامه شستشو را متوقف نمیکنه.همینجوری واسه خودش میشوره تا خاموشش کنی!!
مشکلش چی میتونه باشه؟
بعد اینکه این مدل دو تا ورودی آب سر دو گرم داره و از طرف دیگه گرم کن آب هم داره اگه آب گرم می کنه ورودی آی گرم چیه پس؟
البته الان فقط یکی از ورودیها به آب سرد وصله و اون یکی هنوز وصل نیست.
مشکل از تایمر هستش که برنامه رو رد نمیکنه البته آب گرم هم باید وصل بشه احتمالا بخاطر وصل نکردن آب گرم و به حد نصاب نرسیدن آب داخل مخزن برنامه رد نمیشه
موفق باشید.