سلام دوست عزیز
خدمت شما عرض شود همونطور که عرض کردم بنده از نظر اطلاعات مبتدی هستم و چیزهای زیادی نمیدونم
چیزی که هست
چرا که شرکتی که داره مدارو تولید میکنه به این الکی ها هم خودشو خراب نمیکنه حالا از نظر کیفیت که بلاخره با این شرایط یه چیز طبیعیه ولی طراحی رو احساس میکنم یه کم دورتر از این مشکل باشه
الا ایحال اگه این ترانزیستورها تو یه مدار دیگه هم پیاده بشه در صورت بی کیفیت بودن باز هم این مشکل وجود داره ؟ درسته ؟
پس در این صورت باید با یه سری ترانزیستور نوع مرغوب مدارو تست کنم؟
راه دیگه ایم وجود داره که بشه فهمید ایراد از چیه؟
راستی از کجا میشه مرغوب یا بیکیفیت بودن این ترانزیستورها رو تشخیص بدم؟
خدمت شما عرض شود همونطور که عرض کردم بنده از نظر اطلاعات مبتدی هستم و چیزهای زیادی نمیدونم
چیزی که هست
احساس میکنم این فرمایش شما خیلی نزدیک به حل صورت مساله باشه3) تعویض قطعات با قطعات ارجینال ( موردی داشتم که ترانزیستوری سالم از یک کارخانه غیر مشهور باعث شکستگی صدا می شدو با تعویضش با نوع مشهور همان ترانزیستورمشکل رفع شد)
چرا که شرکتی که داره مدارو تولید میکنه به این الکی ها هم خودشو خراب نمیکنه حالا از نظر کیفیت که بلاخره با این شرایط یه چیز طبیعیه ولی طراحی رو احساس میکنم یه کم دورتر از این مشکل باشه
الا ایحال اگه این ترانزیستورها تو یه مدار دیگه هم پیاده بشه در صورت بی کیفیت بودن باز هم این مشکل وجود داره ؟ درسته ؟
پس در این صورت باید با یه سری ترانزیستور نوع مرغوب مدارو تست کنم؟
راه دیگه ایم وجود داره که بشه فهمید ایراد از چیه؟
راستی از کجا میشه مرغوب یا بیکیفیت بودن این ترانزیستورها رو تشخیص بدم؟