آی پی امداد
abtahi

مشکل در خروجی ولتاژ ترانس منبع تغذیه داژنگ مدل DAZHENG PS-1302D

avamarket

کاربر
2014-11-29
35
18
کدام ترانس
سلام. اصولا اگر منبع تون 0 تا 30 ولت هست، ترانس اصلی حدود 35 ولت و یه ولتاژ 12 تا 18 ولت برای تغذیه مدار اصلی و ولتاي 8 تا 12 ولت بعد از رگوله شدن ( خروجی رگولاتور 5 ولت) برای تغذیه نمایشگرها لازم هست.
بعضا هم روی برد نوشته راهنما داره
با تشکر از پاسخ شما این ترانس حدود دوازده تا خروجی داره معلوم نیست برا چی روی برد هم ولتاژ نزده متاسفانه بردش با ۳۰۵ داژنگ یکیه تقریبا به قول استاد غزال گرامی هر دستگاه شلوغی نشان از ضعف تولید کننده است نمی‌دونم چرا این همه خروجی اخه

NosratB

کاربر
2021-12-23
34
3
36
کرج
سلام.اگردقت کنی بچه هامیگن شماتوجه نمیکنی.ترانسی که پیچیدی درست پیچیده.درضمن جای سیمهارادرست وصل میکنی.بیشتراوقات رنگ سیمهاراترانس پیچ اشتباه وصل میکنه یاهم رنگ انراندارد.موفق باشی.بوی سوختگی هم یاازیک مقاومته که داغ میشه یایک رگلاتوریاACکه یه کم ترکیدگی دشته باشه.
سلام.
مرسی از محبتت آقا بهروز.
ممنون🌺

aryamon

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-10-25
1,607
3,426
می تونید از منبع تغذیه مشابه معمولا تران سا یکی هستند مثلا سه امپر ها باهم یکی هستند وبقیه. به نظر بنده الان با این گرانی ترانس و سیم پیچش. بهتره یه منبع دیگه شده دست. دوم مقرون به صرفه هستش سرتون کلاه نره. از منبع تغذیه سویچینگ ایرانی خرید نکنید یه اشغال به تمام معنا هستش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: reza 000

avamarket

کاربر
2014-11-29
35
18
ممنونم از پاسخ شما ولی من قطعا میدونم که حداقل صد عزیز در این انجمن تشریف دارن از این منبع تغذیه استفاده می‌کنن اما نمی‌دونم چرا اینقدر ماها به همدیگر کم لطفی میکنیم جا داره اینجا از مرحوم استاد غزال گرامی و گرانقدر یادی کنم استاد غزال با بزرگواری خودشون همیشه به همه کمک کردند بنده انگشت کوچک ایشان هم نیستم اما بد نیست یکم به خودمون بیاییم اگر در این انجمن هستیم به کار و مشکل دیگران یه جورابی کمک‌کنیم اما در واقعیت بنده با کمال تاسف میگم که حتی حاضر نیستیم برا همدیگر یکم وقت بگذاریم باور بفرمایید بحث من اصلا این منبع تغذیه نیست این منبع درست هم نشه برام مهم نیست چیزی که زیاده منبع تغذیه اما من از این ناراحتم که برای مشکلات دیگران ارزش قائل نیستیم امیدوارم دوستان حرف های بنده رو سوتفاهم فرض نکنن فقط درد دل کوچکی بود که شاید به خودمان بیاییم با تشکر از همه عزیزان و قطره اشکی در غم فقدان استاد بزرگوار علم الکترونیک در ایران استاد غزال که من واقعا تاسف میخورم زود از دست دادیم ایشان را ، خدایش رحمت کند بد نیست فاتحه برای استاد بخوانیم یا علی

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,019
1,766
ممنونم از پاسخ شما ولی من قطعا میدونم که حداقل صد عزیز در این انجمن تشریف دارن از این منبع تغذیه استفاده می‌کنن اما نمی‌دونم چرا اینقدر ماها به همدیگر کم لطفی میکنیم جا داره اینجا از مرحوم استاد غزال گرامی و گرانقدر یادی کنم استاد غزال با بزرگواری خودشون همیشه به همه کمک کردند بنده انگشت کوچک ایشان هم نیستم اما بد نیست یکم به خودمون بیاییم اگر در این انجمن هستیم به کار و مشکل دیگران یه جورابی کمک‌کنیم اما در واقعیت بنده با کمال تاسف میگم که حتی حاضر نیستیم برا همدیگر یکم وقت بگذاریم باور بفرمایید بحث من اصلا این منبع تغذیه نیست این منبع درست هم نشه برام مهم نیست چیزی که زیاده منبع تغذیه اما من از این ناراحتم که برای مشکلات دیگران ارزش قائل نیستیم امیدوارم دوستان حرف های بنده رو سوتفاهم فرض نکنن فقط درد دل کوچکی بود که شاید به خودمان بیاییم با تشکر از همه عزیزان و قطره اشکی در غم فقدان استاد بزرگوار علم الکترونیک در ایران استاد غزال که من واقعا تاسف میخورم زود از دست دادیم ایشان را ، خدایش رحمت کند بد نیست فاتحه برای استاد بخوانیم یا علی

سلام
خدا رحمت کنه استاد @غزال رو. واقعا جای ایشون به سادگی پر نمیشه. (اللهم صل علی محمد و آل محمد. و عجل فرجهم)

اما شماتیک زیر که اتفاقا تو انجمن موجود هست، و با دفترچه داژنگ PS-305D هم منطبق می‌باشد؛ ولتاژ های خروجی ترانس مدل مذکور رو
۱- 10V
۲- جفت 19V
۳- یه بخش که شامل ولتاژهای 16V و 12V و 9V هست؛ مشخص کرده.

شماتیک مذکور رو به همراه تصور انتهایی دفترچه راهنمای PS-305D داژنگ ضمیمه می‌کنم.

dazheng_ps-305d_0...30v_5a_variable-dc-power-supply_sch.jpg

تصویر انتهای دفترچه راهنمای داژنگ که البته کیفیت نداره؛ ولی همانطور که گفتم با شمانیک بالا یکی هست:

20241228_090431.jpg

توجه داشته باشید؛ مدلی که تصویر اونو تو پست اول گذاشتید؛ از نظر شکل ظاهری با PS-305D تفاوت داره. اما شما شماتیک رو با برد منبع خودتون انطباق بدید. اگر درست بود؛ قطعا ولتاژهای ترانس هم یکی هست و به نظرم تنها تو آمپر ورودی تفاوت خواهند داشت.

20241228_091725.jpg

آخرین ویرایش:
بالا