ممنونم از پاسخ شما ولی من قطعا میدونم که حداقل صد عزیز در این انجمن تشریف دارن از این منبع تغذیه استفاده میکنن اما نمیدونم چرا اینقدر ماها به همدیگر کم لطفی میکنیم جا داره اینجا از مرحوم استاد غزال گرامی و گرانقدر یادی کنم استاد غزال با بزرگواری خودشون همیشه به همه کمک کردند بنده انگشت کوچک ایشان هم نیستم اما بد نیست یکم به خودمون بیاییم اگر در این انجمن هستیم به کار و مشکل دیگران یه جورابی کمککنیم اما در واقعیت بنده با کمال تاسف میگم که حتی حاضر نیستیم برا همدیگر یکم وقت بگذاریم باور بفرمایید بحث من اصلا این منبع تغذیه نیست این منبع درست هم نشه برام مهم نیست چیزی که زیاده منبع تغذیه اما من از این ناراحتم که برای مشکلات دیگران ارزش قائل نیستیم امیدوارم دوستان حرف های بنده رو سوتفاهم فرض نکنن فقط درد دل کوچکی بود که شاید به خودمان بیاییم با تشکر از همه عزیزان و قطره اشکی در غم فقدان استاد بزرگوار علم الکترونیک در ایران استاد غزال که من واقعا تاسف میخورم زود از دست دادیم ایشان را ، خدایش رحمت کند بد نیست فاتحه برای استاد بخوانیم یا علی
دورود
تاپیک رو ارجاع دادی اینجا ای کاش پیام خصوصی میدادی بنده هم پیام خصوصی میدادم و اینجا نیاز به نوشتن بنده نبود بنده این تاپیک رو کامل خوندم نتیجه اینکه:
سئوال چرا دیده نمیشی چرا کسی بهت کمک نکرد؟
پاسخ را بشنو:
بی تعارف عرض میکنم
1-چون اولویت ها و ارزش ها عوض شده همه لنگ کارخودشون هستند حاضرنیستند وقتی خودشون سرمنزل نرسیدند دیگران رو به منزلت برسانند
سیستم از بالا اینطور پروگرام شده
2- از سایت کابرانش با شرایط حال حاضر نباید توقع زیادی داشته باشی که چرا یک تعمیرکار هم انسانه مثل خیلی های دیگه وقتی کلی تضاد و تناقض در کار و حرفه شغل می بینه انگیزه فعالیت و کمک به دیگران را نداره
3- بی ارزش شدن ریال و ارزش گذاری مخاطب موردنظر برای راهنمایی مساله مهمی که از این مورد قطعاًٌ بی اطلاع بودی
4- وقتی بر فرض مثال وقتی طرف لنگ باشه و 8 اش در گرو 9 باشه انگیزه ای برای فعالیت و بالا بردن دیگران نمی یبنه اول طرف مهمه بعد بقیه و طرف که مخاطبته تامین نباشه و خودش محتاج باشه این مشکلات به فور عادی میشه
5- استاد غزال رو مثال زدید ایشون شاید کلاً اوقات فراغت زیادی داشته اگر تاپیک های ایشون رو مطالعه کرده باشید متوجه این موضوع می شوید وگرنه کسی که حداقلیات زندگی به عنوان یک انسان در شغل ما تعمیرکاری محتاج باشه بدیهی هست که وقت زیاده شو نمی تونه برای فعالیت سایت بزاره
سپاس