آی پی امداد
abtahi

مشکل درمنبع تغذیه ال ای دی تابلو مغازه

mohammadjanam

کاربر
2023-04-11
23
6
اصفهان
سلام این منبع تغذیه ال ای دی دور نوشته اسم مغازه که مقدار کمی آب بهش رسیده و از کار افتاده بنظرتون احتمال سوختن کدام قسمتش هست یه عکس ازش میزارم اون ماسفتی که دورش رو قرمز کردم یه تیکه اش نیست احتمال داره بخاطر همون باشه
IMG_۲۰۲۵۰۳۲۴_۱۱۲۸۳۷.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
295
2,628
اراک...
سلام این منبع تغذیه ال ای دی دور نوشته اسم مغازه که مقدار کمی آب بهش رسیده و از کار افتاده بنظرتون احتمال سوختن کدام قسمتش هست یه عکس ازش میزارم اون ماسفتی که دورش رو قرمز کردم یه تیکه اش نیست احتمال داره بخاطر همون باشهمشاهده فایل‌پیوست 224232
مرحله اول دو تا ترانزیستور که به احتمال زیاد ۱۳۰۰۹ هستن و مقاومت های کم اهم بیس باید عوض بشن...دیود های کنار ترانزیستورها و پل دیود و فیوز هم تست شود..

حمیدکیانی

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
کاربر
سلام این منبع تغذیه ال ای دی دور نوشته اسم مغازه که مقدار کمی آب بهش رسیده و از کار افتاده بنظرتون احتمال سوختن کدام قسمتش هست یه عکس ازش میزارم اون ماسفتی که دورش رو قرمز کردم یه تیکه اش نیست احتمال داره بخاطر همون باشهمشاهده فایل‌پیوست 224232
سلام دوست عزیز

اگر علاقمند به تعمیرات هستید پیشنهاد میشه که ابتدا با اصول الکترونیک ومفاهیم آن
سپس شناسایی قطعات ومدارات
نحوه تست آنها
نقشه‌خوانی
مهارت در خواندن دیتاشیت
اصول کارمدارهای مختلف
و.....‌‌.
دههاموارددیگرراسرلوحه یادگیری خود قراردهید
بنده باتقریبا5دهه تجربه در تعمیرات الکترونیک و همچنین سایر همکاران هرروزآموزشهایی راکه دیده‌اند به روز رسانی می
کنندوهمیشه وهمواره آموزش می بینیم
بازهم در بسیاری ازمواردکم میاریم
شمااصول تعمیرات انواع منابع تغذیه راکه خوشبختانه در انجمن موجود هست دنبال کنید
موفق باشید

mohammadjanam

کاربر
2023-04-11
23
6
اصفهان
مرحله اول دو تا ترانزیستور که به احتمال زیاد ۱۳۰۰۹ هستن و مقاومت های کم اهم بیس باید عوض بشن...دیود های کنار ترانزیستورها و پل دیود و فیوز هم تست شود..
سلام ترانزیستورها d13007هستن من میتونم مدلهای دیگه۱۳۰۰۷ رو بجاشون بزارم چون هر دو ترکیدن

Nik andish

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-27
1,461
13,595
Hamedan
،،درود،،
اگر میخوای راحت باشی یک پاور کامپیوتر استوک تهیه و از ۱۲ ولتش استفاده و اینرو دیگه بیخیال شو ،فقط نمیدونم تابلو مغازه ت چند آمپر میکشه؟
به هر حال پاور کامپیوتر بهترین گزینه س

بالا