دوست عزیز سلام معمولا این لپ تاپ ها دو کارت گرافیکه هستن که کارت گرافیک دوم با شارزر اصلی شروع به کار میکنه و شما احتمالا مسیر کارت گرافیک آنبوردتون مشکل داره
دوست عزیز سلام معمولا این لپ تاپ ها دو کارت گرافیکه هستن که کارت گرافیک دوم با شارزر اصلی شروع به کار میکنه و شما احتمالا مسیر کارت گرافیک آنبوردتون مشکل داره
سلام و ارادت . مسیر کارت گرافیک ؟ خب اگه اینجور باشه من بایوس رو آپدیت کردم هم تنظیمات بایوس رو دیفالت کردم پس باید مشکل حل میشد
در حالیکه وقتی با باتری لب تاب رو روشن میکنیم به ظاهر تصویری نیست ولی با تاباندن نور روی صفحه میشه دید که که تصویر هست فقط نور بک لایت نداره
به محض اتصال شارژر نور بک لایت روشن شده و تصویر به وضوح قابل مشاهده میشه
دوست عزیز بارها به این مشکل خوردم و اوایل همش درگیر سخت افزار این لپ تاپ بودم که مشکل از درایور بوده شما کارهای زیر را انجام بدید
لپ تاپ را کلیرسیموس کنید
هارد را از لپ تاپ جدا کنید
وارد ستاپ بشید و از روی کیبرد کلیدهای مربوط به زیاد کردن نور صفحه را بزنید ببینید تغییری صورت میگیره
دوست عزیز بارها به این مشکل خوردم و اوایل همش درگیر سخت افزار این لپ تاپ بودم که مشکل از درایور بوده شما کارهای زیر را انجام بدید
لپ تاپ را کلیرسیموس کنید
هارد را از لپ تاپ جدا کنید
وارد ستاپ بشید و از روی کیبرد کلیدهای مربوط به زیاد کردن نور صفحه را بزنید ببینید تغییری صورت میگیره