دوست عزیز به احتمال زیاد موتور هود اسیب دیده و امپر میکشه
سلامسلام مهندس- هود منزل رو باز کردم، دیدم ک فیوز دوآمپری شیشه ای سوخته- طبق عکس بورد ک خدمتتان ارسال میکنم، فیوز سر راه برق ۲۲۰ولت قرار داره و چندبار ک فیوز رو تعویض کردم، بعداز چندباری ک دکمه دورهای کند وتند رو ک میزنم، باز فیوز میسوزونه---قطعاتی مث رگولاتور ۵ولت و مقاومت وخازنها هم تست و ولتاژگیری شده همه سالم هستن--لطفا اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
ضمنا مدل هود-- بیمکث B2010u
![]()
![]()
سلام دوست عزیز--- چون الان بورد و دستگاه رو جمع کردم، دقیق یادم نیس، آیسیه روی بورد یا uln2003 یا2008 بود، ک تاجایی ک اطلاع دارم توی خود ulnها دیودهرزگرد باید وجود داشته باشه---ضمنا سوالی پیش اومده اگرامکان داره بفرمایید : بعداز روشن شدن رله شماره یک، ک میخواهیم دووور شماره دو رو روشن کنیم، آیا رله شماره یک خاموش وبعدش رله دو روشن میشه؟؟؟؟ یا رله شماره یک توی حالت روشن میمونه و رله شماره دو هم روشن میشه؟؟؟سلام
برای بنده سوال است که چرا سازنده در پینهای کویل هر رله از دیود هرزگرد استفاده نکرده. ولتاژ القایی شدید پس از قطع هر رله، ضرر زیادی به مدار رسانده و حتی میتواند ترانس ورودی را دچار مشکل کند.
شاید سوختن فیوز پس از چندبار زدن کلید های دور موتور، ناشی از چنین نقصی در طراحی مدار باشد.
برای تایید صحت گفتار، بد نیست روی کویل هر رله یک دیود هرزگرد نصب کنید که هزینه آنچنانی ندارد.
در هر صورت اعلام نتیجه می تواند برای دیگر همکاران راهگشا باشد.
درود،سلام دوست عزیز--- چون الان بورد و دستگاه رو جمع کردم، دقیق یادم نیس، آیسیه روی بورد یا uln2003 یا2008 بود، ک تاجایی ک اطلاع دارم توی خود ulnها دیودهرزگرد باید وجود داشته باشه---ضمنا سوالی پیش اومده اگرامکان داره بفرمایید : بعداز روشن شدن رله شماره یک، ک میخواهیم دووور شماره دو رو روشن کنیم، آیا رله شماره یک خاموش وبعدش رله دو روشن میشه؟؟؟؟ یا رله شماره یک توی حالت روشن میمونه و رله شماره دو هم روشن میشه؟؟؟
سلامسلام دوست عزیز--- چون الان بورد و دستگاه رو جمع کردم، دقیق یادم نیس، آیسیه روی بورد یا uln2003 یا2008 بود، ک تاجایی ک اطلاع دارم توی خود ulnها دیودهرزگرد باید وجود داشته باشه---ضمنا سوالی پیش اومده اگرامکان داره بفرمایید : بعداز روشن شدن رله شماره یک، ک میخواهیم دووور شماره دو رو روشن کنیم، آیا رله شماره یک خاموش وبعدش رله دو روشن میشه؟؟؟؟ یا رله شماره یک توی حالت روشن میمونه و رله شماره دو هم روشن میشه؟؟؟
درود شما به همونجا که نوشته 12 ولت یک ولتاژ 12 به تنهایی بدین. اگر رگولاتور سالم باشه 5ولتم تامین میشه. اصلا ببینیم قسمت کنترل و فرمان سالمه یا مرخص شده. اما عجیبه 5ولت هست 12 نیست. شایدم ولتاژها جداگانه تامین میشن اگر روشن نشد همزمان که میگین 5ولتو دارین با اداپتور 12 بصورت اتصال مشترک اگر هست به 12 ولت یه برق بدین. اگرم شک دارین و احتمال خرابی بیشتر میره بدین جایی که تعمیرات برد انجام میدن چک کننمهندس جان قبل شما فیوز و و مقاومت عوض کردم ریسک کردم زدم به برق تا رگولاتور ۷۸۰۵ ولتاژ ۵ولت دارم ولی طرف چپ یه جا سوکتی داره نوشته ۱۲ولت هیچ ولتاژی ندارم.
متاسفانه مشتری قسمت تغذیه رو آورده..الان نمیدونم وقتی ب برق وصل باید رله ها کار کنم یا نه ...ولی اون ۵ولت میره سوکت پنله...تا اونجا درسته
درود بهترین پیشنهاد همینه. بنظرم ریسک نکنید چون ممکنه قسمت فرمان ومیکرو هم اسیب ببینه خصوصا که ولتاژ5ولت که با تغذیه خودش برقرار هست این امیدو میده هنوز اون قسمت سالم باشهاگر رگلاتورتون نسوخته بوده ایسی صفحه نمایش سالمه احتمالا بدید تست کنن باید جواب بگیرید.
اگر دوتا پایه نگهدارنده محور موتور رو باز کنید و ارمیچر رو سروته کنید دور موتور برعکس میشه. خیلی راحت بدون نیاز به تغییر در سیمکشی. یعنی فقط جای پایه کوتاه وبلند محورها جابجا بشنسلام لطفا راهنمایی کنید یه موتور هود خریدم اما دور موتور برعکسه و باد رو بسمت داخل میزنه راهکارش چیه دور موتور رو عوض کنم
باتشکر