آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکل تغذیه هود

amirgoogle

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-12-17
318
350
Fars.Iran
دوست عزیز به احتمال زیاد موتور هود اسیب دیده و امپر میکشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HS13&86

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,072
1,889
سلام مهندس- هود منزل رو باز کردم، دیدم ک فیوز دوآمپری شیشه ای سوخته- طبق عکس بورد ک خدمتتان ارسال میکنم، فیوز سر راه برق ۲۲۰ولت قرار داره و چندبار ک فیوز رو تعویض کردم، بعداز چندباری ک دکمه دورهای کند وتند رو ک میزنم، باز فیوز میسوزونه---قطعاتی مث رگولاتور ۵ولت و مقاومت وخازنها هم تست و ولتاژگیری شده همه سالم هستن--لطفا اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
ضمنا مدل هود-- بیمکث B2010u

سلام
برای بنده سوال است که چرا سازنده در پینهای کویل هر رله از دیود هرزگرد استفاده نکرده. ولتاژ القایی شدید پس از قطع هر رله، ضرر زیادی به مدار رسانده و حتی می‌تواند ترانس ورودی را دچار مشکل کند.
شاید سوختن فیوز پس از چندبار زدن کلید های دور موتور، ناشی از چنین نقصی در طراحی مدار باشد.
برای تایید صحت گفتار، بد نیست روی کویل هر رله یک دیود هرزگرد نصب کنید که هزینه آنچنانی ندارد.
در هر صورت اعلام نتیجه می تواند برای دیگر همکاران راهگشا باشد.

یاشکین

کاربر
2020-10-24
34
38
ایران
سلام
برای بنده سوال است که چرا سازنده در پینهای کویل هر رله از دیود هرزگرد استفاده نکرده. ولتاژ القایی شدید پس از قطع هر رله، ضرر زیادی به مدار رسانده و حتی می‌تواند ترانس ورودی را دچار مشکل کند.
شاید سوختن فیوز پس از چندبار زدن کلید های دور موتور، ناشی از چنین نقصی در طراحی مدار باشد.
برای تایید صحت گفتار، بد نیست روی کویل هر رله یک دیود هرزگرد نصب کنید که هزینه آنچنانی ندارد.
در هر صورت اعلام نتیجه می تواند برای دیگر همکاران راهگشا باشد.
سلام دوست عزیز--- چون الان بورد و دستگاه رو جمع کردم، دقیق یادم نیس، آیسیه روی بورد یا uln2003 یا2008 بود، ک تاجایی ک اطلاع دارم توی خود ulnها دیودهرزگرد باید وجود داشته باشه---ضمنا سوالی پیش اومده اگرامکان داره بفرمایید : بعداز روشن شدن رله شماره یک، ک میخواهیم دووور شماره دو رو روشن کنیم، آیا رله شماره یک خاموش وبعدش رله دو روشن میشه؟؟؟؟ یا رله شماره یک توی حالت روشن میمونه و رله شماره دو هم روشن میشه؟؟؟

HS13&86

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-03-31
894
1,792
استان گلستان
سلام دوست عزیز--- چون الان بورد و دستگاه رو جمع کردم، دقیق یادم نیس، آیسیه روی بورد یا uln2003 یا2008 بود، ک تاجایی ک اطلاع دارم توی خود ulnها دیودهرزگرد باید وجود داشته باشه---ضمنا سوالی پیش اومده اگرامکان داره بفرمایید : بعداز روشن شدن رله شماره یک، ک میخواهیم دووور شماره دو رو روشن کنیم، آیا رله شماره یک خاموش وبعدش رله دو روشن میشه؟؟؟؟ یا رله شماره یک توی حالت روشن میمونه و رله شماره دو هم روشن میشه؟؟؟
درود،
در هر دور تند، کند، متوسط باید رله مخصوص خودش روشن بشه، روشن شدن همزمان رله باعث سوختن موتور میشه.

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,072
1,889
سلام
ضمن تایید فرمایش جناب HS13&86 در خصوص عملکرد رله‌ها؛ اگر آیسی سری ULN باشه؛ حق با شماست و نیازی به دیود هرزگرد نداره.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HS13&86

al306

کاربر vip
vip
کاربر
2018-02-28
27
9
سلام لطفا راهنمایی کنید یه موتور هود خریدم اما دور موتور برعکسه و باد رو بسمت داخل میزنه راهکارش چیه دور موتور رو عوض کنم
باتشکر

پیوست‌ها

• 21.5 کیلوبایت بازدیدها: 5

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
544
660
کوهبنان کرمان
مهندس جان قبل شما فیوز و و مقاومت عوض کردم ریسک کردم زدم به برق تا رگولاتور ۷۸۰۵ ولتاژ ۵ولت دارم ولی طرف چپ یه جا سوکتی داره نوشته ۱۲ولت هیچ ولتاژی ندارم.
متاسفانه مشتری قسمت تغذیه رو آورده..الان نمیدونم وقتی ب برق وصل باید رله ها کار کنم یا نه ...ولی اون ۵ولت می‌ره سوکت پنله...تا اونجا درسته
درود شما به همونجا که نوشته 12 ولت یک ولتاژ 12 به تنهایی بدین. اگر رگولاتور سالم باشه 5ولتم تامین میشه. اصلا ببینیم قسمت کنترل و فرمان سالمه یا مرخص شده. اما عجیبه 5ولت هست 12 نیست. شایدم ولتاژها جداگانه تامین میشن اگر روشن نشد همزمان که میگین 5ولتو دارین با اداپتور 12 بصورت اتصال مشترک اگر هست به 12 ولت یه برق بدین. اگرم شک دارین و احتمال خرابی بیشتر میره بدین جایی که تعمیرات برد انجام میدن چک کنن
اگر رگلاتورتون نسوخته بوده ایسی صفحه نمایش سالمه احتمالا بدید تست کنن باید جواب بگیرید.
درود بهترین پیشنهاد همینه. بنظرم ریسک نکنید چون ممکنه قسمت فرمان ومیکرو هم اسیب ببینه خصوصا که ولتاژ5ولت که با تغذیه خودش برقرار هست این امیدو میده هنوز اون قسمت سالم باشه

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
544
660
کوهبنان کرمان
سلام لطفا راهنمایی کنید یه موتور هود خریدم اما دور موتور برعکسه و باد رو بسمت داخل میزنه راهکارش چیه دور موتور رو عوض کنم
باتشکر
اگر دوتا پایه نگهدارنده محور موتور رو باز کنید و ارمیچر رو سروته کنید دور موتور برعکس میشه. خیلی راحت بدون نیاز به تغییر در سیمکشی. یعنی فقط جای پایه کوتاه وبلند محورها جابجا بشن

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
544
660
کوهبنان کرمان
شما اون دوتا پیچ بلند رو باز کنید بعد بازوی نگهدارنده رو بهمراه خود ارمیچر وسطی بالا بیارید و اونو سروته جا بزنید بعد بازوی نگهدارنده رو سرجاش باپیچهاش محکم کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: al306
بالا